Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Στην Πάρμα το τρένο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Στην Πάρμα το τρένο

Serie A - προαναγγελία: Η ασταμάτητη Μίλαν δοκιμάζεται εκτός έδρας από τους τζιαλομπλού - Εξάποντο σωτηρίας στην ουρά

Serie A – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Σαν Σίρο»! Η Μίλαν υποδέχεται την Πάρμα. Οι «ροσονέρι» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Σαμπντόρια. Ξεκίνησαν δυνατά και πήραν εύκολα προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως έριξαν την απόδοση τους και δέχτηκαν γκολ. Στο Τσάμπιονς Λίγκ πέρασε νικηφόρα από την Πράγα, νικώντας 1-0 την Σπάρτα. Μέτρια εμφάνιση με αρκετές αλλαγές, όμως το θετικό αποτέλεσμα ήρθε.

Απόψε, θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να πάρουν τη νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Ιμπραΐμοβιτς και Κιάερ. Από την άλλη, η Πάρμα έρχεται από την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Μπενεβέντο. Πολύ κακό παιχνίδι με λίγες φάσεις. Χρειάζεται σταθερότητα στην εικόνα της, ώστε να απομακρυνθεί κι’ άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Απόψε, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Κούτσκα, Λορινί, Γκράσι, Μιχαΐλα και Σπροκάτι.

Serie A – προαναγγελία: Στη Γένοβα

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στο «Λουίτζι Φεράρις»! Η Τζένοα αντιμετωπίζει την Τορίνο. Οι Γενοβέζοι έρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην Φιορεντίνα. Έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους, καθώς ισοφαρίστηκαν στο 98’. Η κατάσταση δεν είναι καλή, αφού η νίκη αγνοείται μετά την πρεμιέρα. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Μαρκέτι, Κρισίτο, Τζαπακόστα, Μπιράσκι, Σαπάτα, Κασάτα, Μπάντελι και Παριτζίνι. Από την άλλη, η Γιουβέντους επικράτησε 2-1 τηςΤορίνο στο ντέρμπι. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως ανέτρεψαν το ματς. Στο Τσάμπιονς Λιγκ νίκησε 3-0 την Μπαρτσελόνα. Απόψε, θέλει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στην πρωτοπόρο Μίλαν ή και μα μειώσει την διαφορά.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Νάπολι κοντράρεται με την Σαμπντόρια. Η Κάλιαρι υποδέχεται την Ίντερ. Η Μπολόνια αντιμετωπίζει την Ρόμα και η Αταλάντα κοντράρεται με την Φιορεντίνα.

Δείτε ακόμη:

Κέρασε την pole position η πρωταθλήτρια Μερσέντες
Ισοπαλία στο ντέρμπι, μεγάλη νίκη η Εβερτον 1-0 την Τσέλσι
Βερόνα για μεγάλα πράγματα, 2-1 τη Λάτσιο στη Ρώμη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις