Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Πρώτη και καλύτερη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Πρώτη και καλύτερη

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Η Λεβερκούζεν συνέτριψε 4-1 τη Χόφενχαϊμ και πέρασε μόνη στην κορυφή - “Χ”ορταστικό το Άουγκσμπουργκ-Σάλκε

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Νίκη κορυφής για την Λεβερκούζεν! Οι «ασπιρίνες» κατατρόπωσαν με 4-1 την Χόφενχαϊμ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, αφού άνοιξαν το σκορ με το καλημέρα σας. Στο 4’ ο Μπέιλι έκανε το 1-0. Μετά το γκολ συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία του Μπάουμαν. Έκαναν αρκετές φάσεις και βρήκαν και δεύτερο γκολ. Στο 27’ ο Μπέιλι με δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 2-0. Η Χόφενχαϊμ δεν μπορούσε να αντιδράσει και περιορίστηκε σε έναν παθητικό ρόλο.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φορτσάτοι και κατάφεραν να μειώσουν αμέσως. Στο 50’ ο Μπάουμγκαρτνερ έκανε το 2-1. Η χαρά δεν κράτησε για πολύ, καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Βίρτζ έγραψε το 3-1. Το έργο της Χόφενχαϊμ έγινε ακόμα πιο δύσκολο, όταν στο 64’ ο Γκρίλιτς αποβλήθηκε. Η Λεβερκούζεν είχε τον απόλυτο έλεγχο και έριξε την απόδοση της, όμως συνέχισε να απειλεί. Στο 79’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίχτες, αφού αποβλήθηκε ο Πος. Οι «ασπιρίνες» βρήκαν το τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις. Στο 91’ κέρδισαν πέναλτι και ο Αλάριο έκανε το 4-1. Έτσι, η Λεβερκούζεν ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ισόπαλες 2-2 Αουγκσμπουργκ και Σάλκε

Χωρίς νικητή αλλά με ωραίο θέαμα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της «WWK Αρένα». Άουγκσμπουργκ και Σάλκε έμειναν ισόπαλες στο 2-2. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές. Υπήρχε αρκετή ένταση και ο ρυθμός ήταν αργός, λόγω των αρκετών φάουλ που σημειώθηκαν. Είχαν ευκαιρίες και οι δύο, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Στο 32’ ο Σερντάρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 1-0.

Στο β’ μέρος, η Σάλκε μπήκε δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 52’ ο Ραμάν έκανε το 1-1. Ενώ, ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Νιντερλέχνερ. Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν και κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ. Στο 61’ ο Μπούτζελαμπ έγραψε το 1-2. Η Σάλκε είχε την υπεροχή και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα. Ήλεγχε τον ρυθμό και όλα έδειχναν, πως θα έπαιρναν τη νίκη. Όμως, η Άουγκσμπουργκ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Στο 93’ ο Ρίχτερ έκανε το 2-2 και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

Δείτε ακόμη:

Κέρασε την pole position η πρωταθλήτρια Μερσέντες
Ισοπαλία στο ντέρμπι, μεγάλη νίκη η Εβερτον 1-0 την Τσέλσι
Βερόνα για μεγάλα πράγματα, 2-1 τη Λάτσιο στη Ρώμη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις