Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Παναθηναικός; Παρών!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Παναθηναικός; Παρών!

Σούπερ Λιγκ - 12η αγωνιστική: Το “τριφύλλι’ με καλή εμφάνιση επιβλήθηκε 2-0 του εξίσου καλού ΠΑΣ Γιάννινα - Με δάφνες η επιστροφή στην ιστορική έδρα 

Σούπερ Λιγκ12η αγωνιστική: Επιστροφή με νίκη στο σπίτι του! Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να αιφνιδιάσουν τους «πράσινους». Πίεσαν ψηλά, όμως οι γηπεδούχοι άντεξαν. Μάλιστα, ισορρόπησαν το παιχνίδι και πήραν την πρωτοβουλία.

Οι “πράσινοι” άρχισαν να απειλούν και μπόρεσαν να περάσουν μπροστά στο σκορ, χάρη σε πέναλτι για χέρι του Σάλιακα. Στο 33’ ο Βιγιαφάνες εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 45’, όταν ο Χατζηγιοβάνης αστόχησε μπροστά σε άδειο τέρμα.

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Παναθηναϊκός συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι. Κυκλοφόρησε ωραία την μπάλα και πίεσε τους φιλοξενούμενους. Έκανε φάσεις και διπλασίασε τα τέρματα του. Στο 59’ ο Αϊτόρ, που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή, έκανε το 2-0.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους γηπεδούχους, όταν ο Κουρμπέλης πέρασε εκτός παιχνιδιού λόγω τραυματισμού. Ο ΠΑΣ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος του εικόνα. Είχε πάρα πολλές ευκαιρίες, όμως ο Διούδης ήταν εξαιρετικός. Το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και ο Παναθηναϊκός πήρε την τρίτη του μαζεμένη νίκη.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Βιγιαφάνες 33’ (πεν), Αϊτόρ 59’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου), Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας), VAR: Κλέι Ρούπερτι (Ολλανδία)

Παναθηναϊκός (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης (Σερπέζης 72’), Αλεξανδρόπουλος (Αϊτόρ 46’), Μαουρίσιο, Βιγιαφάνες (Καρλίτος 81’), Χατζηγιοβάνης (Εμμανουηλίδης 72’), Μακέντα (Ιωαννίδης 90’).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αρ. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας (Καρτάλης 46’), Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάστρο (Δούμτσης 83’), Σιόντης, Μπρένερ (Νάουμετς 60’), Ελευθεριάδης, Παμλίδης.

Δείτε ακόμη:

Δηλητηριώδες …δάγκωμα του ΟΦΗ, 1-0 την ΑΕΛ στο “Αλκαζάρ”
Τoν κακό δαίμονα των πρωτοπόρων υποδέχεται η Λάτσιο
Μαδριλένικο ντέρμπι και μάχη ουράς στο Μεστάγια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις