Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Επιστροφή στις ρίζες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Επιστροφή στις ρίζες

Σούπερ Λιγκ - 12η αγωνιστική: Ο Παναθηναϊκός γυρίζει στο Λεωφόρο για το ματς με τον ΠΑΣ - ΑΕΛ-ΟΦΗ στο Αλκαζάρ για την επιστροφή στις επιτυχίες

Σούπερ Λιγκ12η αγωνιστική: Δυνατή αναμέτρηση στην Λεωφόρο! Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το «τριφύλλι» έρχεται από την μεγάλη νίκη με 2-1 κόντρα στην ΑΕΚ. Έκανε εξαιρετική εμφάνιση και έλεγξε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του. Έκλεισε ωραία τους χώρους και αναπτύχθηκε σωστά, έτσι πήρε το Αθηναϊκό ντέρμπι. Απόψε, θα προσπαθήσει να κάνει ανάλογη εμφάνιση, ώστε στην επιστροφή του στο σπίτι του να πάρει τη νίκη και να διευρύνει το σερί νικών. Δεν υπολογίζονται οι Αγιούμπ, Μολό, Καμπετσής, Μαυρομάτης, Σαβιέρ, Αντονίτο και Χατζηθεοδωρίδης.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ έρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Λαμία. Έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Έτσι, έβαλε ένα στοπ στο αρνητικό ρεκόρ που είχε και ελάφρυνε το κλίμα. Απόψε, θα επιδιώξει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Δεν υπολογίζονται οι Κριζμάν, Λώλης και Λέο.

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Από ήττες ΑΕΛ και ΟΦΗ

Αναζητούν λύσεις! Λάρισα και ΟΦΗ κοντράρονται στο «Αλκαζάρ». Οι «βυσσινί» έρχονται από την ήττα με 2-1 κόντρα στον Παναιτωλικό. Έκαναν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτεροι αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι. Έτσι, συνέχισαν τις κακές εμφανίσεις. Χρειάζονται βελτίωση σε όλους τους τομείς, χαρακτηριστικό είναι πως έχουν την δεύτερη χειρότερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα. Απόψε  θα κυνηγήσουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Γρηγορόπουλος, Νικολιάς, Γκοτζαμανίδης και Νούνιτς.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ έρχεται από την ήττα με 0-2 κόντρα στον Απόλλωνα. Έκανε αρκετές φάσεις και έψαξε το γκολ, όμως οι νεοφώτιστοι βρήκαν δύο γκολ με αντεπιθέσεις. Επιθετικά είναι εξαιρετικός, όμως έχει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Απόψε, θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Νέιρα, Σελίμοβιτς, Σακόρ, Ντε Γκούζμαν, Ναμπί, Βαζ, Τσιλιανίδης και Σόουζα.

Δείτε ακόμη:

Καλπάζει η αήττητη Βόλφσμπουργκ, 2-1 την Αϊντραχτ με ανατροπή
Πέρασε δεύτερη η Σασουόλο, 1-0 την Μπενεβέντο
Το γύρισε με Μπούντιμιρ και Βάισμαν η Βαγιαδολίδ 3-2 την Οσασούνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις