Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Πλήρης και τρομάζει
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Πλήρης και τρομάζει

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Μπάγερν ξεκούρασε παίκτες με την Λοκομοτίβ μεσοβδόμαδα και απειλεί την Ουνιόν στο Βερολίνο - Σπουδαία ματς στο υπόλοιπο πρόγραμμα

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Βερολίνο. Η Ουνιόν υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Οι «σιδερένιοι» έρχονται από την ήττα με 3-1 κόντρα στην Χέρτα στο Βερολινέζικο ντέρμπι. Ξεκίνησαν δυνατά και είχαν τον έλεγχο, όμως μετά την αποβολή δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα. Έτσι, μπήκε ένα τέλος στο αήττητο σερί οχτώ αγώνων. Απόψε, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες, ωστόσο τα προβλήματα είναι αρκετά. Δεν υπολογίζονται οι Άντριχ, Κρούζε, Πογιανπάλο, Σλότερμπεκ και Ούτζα, ενώ αμφίβολοι είναι οι Χίμπνερ και Γκέντνερ.

Από την άλλη, η Μπάγερν έμεινε ισόπαλη στο 3-3 κόντρα στην Λειψία. Ωραίο θέαμα και από τις δύο ομάδας, όμως αντιμετώπισε πρόβλημα στην αμυντική της λειτουργία. Την Τετάρτη επικράτησε εύκολα με 2-0 κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας. Είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα. Δεν υπολογίζονται οι Μαρτίνεθ και Κίμιχ.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Καίγεται για τρίποντο

Δυνατή αναμέτρηση στο «Βεστφάλεν». Η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την Στουτγκάρδη. Οι Βεστφαλοί έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Έκαναν μια μέτρια εμφάνιση και δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Την Τρίτη νίκησαν 2-1 την Ζενίτ. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και πήραν το τρίποντο. Απόψε, θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Μόρεϊ, Νταχούντ, Ντιλέινι, Ακάνζι, Μενιέ, Χάαλαντ, Ρενιέρ και Σμέλτσερ.

Από την άλλη, η Στουτγκάρδη έρχεται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης. Έκανε καλή εμφάνιση και κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξει να χτίσει ένα νικηφόρο σερί. Δεν υπολογίζονται οι Κάστρο, Κάρατσορ, Αλ Γκαντιουί, Σισέ, Τόμι, Ντιντάβι και Γκονσάλες.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Γκλάντμπαχ κοντράρεται με την Χέρτα Βερολίνου. Η Λειψία υποδέχεται την Βέρντερ Βρέμης. Η Μάιντς αντιμετωπίζει την Κολωνία. Ενώ, η Φράιμπουργκ κοντράρεται με την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Δείτε ακόμη:

Καλπάζει η αήττητη Βόλφσμπουργκ, 2-1 την Αϊντραχτ με ανατροπή
Πέρασε δεύτερη η Σασουόλο, 1-0 την Μπενεβέντο
Το γύρισε με Μπούντιμιρ και Βάισμαν η Βαγιαδολίδ 3-2 την Οσασούνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις