Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Αίμα και άμμος!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Αίμα και άμμος!

Τσάμπιονς Λιγκ - προαναγγελία: “Τελικοί” για τα νοκ άουτ σε 1ο, 2ο και 4ο όμιλο, πουθενά δεν έχει κλειδώσει η τριάδα! - Με την πλάτη στον τοίχο η Ρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Ο θάνατος σου η ζωή μου στο «Μπερναμπέου». Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Γκλάντμπαχ σε ένα παιχνίδι «θρίλερ». Η «βασίλισσα» έρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Σεβίλλη. Είχε ένταση στο παιχνίδι της, μπόρεσε να σκοράρει και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο για την ψυχολογία της με τα το σοκ κόντρα στην Σαχτάρ. Απόψε, προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία, με προϋπόθεση να κερδίζει η Ίντερ την Σαχτάρ. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μπορεί να τερματίσει ακόμα και στην τέταρτη θέση. Για την Ρεάλ απόψε δεν υπολογίζονται οι Αζάρ, Βαλβέρδε, Όντεγκααρντ, Μαριάνο και Γιόβιτς.

Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ έμεινε ισόπαλη στο 2-2 κόντρα στην Φράιμπουργκ. Ωραίο ματς με πολλές φάσεις και οι δύο θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι’ άλλα τέρματα. Απόψε, περνάει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αν δεν ηττηθεί. Σε περίπτωση που χάσει, προκρίνεται αν το παιχνίδι της Ίντερ έρθει ισόπαλο. Δεν υπολογίζονται οι Γιάντσκε, Μπενσεμπάινι και Χόφμαν.

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Με την πλάτη στον τοίχο και η Ιντερ!

«Τελικός» και στο Μιλάνο! Η Ίντερ αντιμετωπίζει την Σαχτάρ. Οι «νερατζούρι» έρχονται από την νίκη με 3-1 κόντρα στην Μπολόνια. Δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και πήραν εύκολα τη νίκη. Την περασμένη Τρίτη επικράτησαν 3-2 της Γκλάντμπαχ εκτός έδρας σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Απόψε, για να προκριθεί στην επόμενη φάση, θα πρέπει να νικήσει και το παιχνίδι της Ρεάλ να μην έρθει ισόπαλο. Δεν υπολογίζονται οι Βεσίνο, Ναϊνγκολάν, Βιδάλ, Μπαρέλα και Πιναμόντι.

Από την άλλη, η Σαχτάρ διέλυσε με 5-1 την Μινάι. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Η νίκη επί της Ρεάλ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόκρισης, όμως τα πράγματα είναι πολύπλοκα. Θα προκριθεί αν νικήσει, ενώ με ισοπαλία θα εξαρτηθεί η πρόκριση από το παιχνίδι της Ρεάλ με την Γκλάντμπαχ. Δεν υπολογίζονται οι Μοράες, Κορνιένκο, Ισμαΐλι, Κονοπλιάνκα, Κρίβτσοβ και Φερνάντο.

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Το υπόλοιπο πρόγραμμα και τα σενάρια

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η σίγουρη πρώτη του Α γκρουπ, η Μπάγερν Μονάχου, κοντράρεται με την Λοκομοτίβ Μόσχας (συνεχίζει στο Γιουρόπα με διπλό και μη νίκη της Σάλτσμπουργκ). Η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο για την πρόκριση! Η σίγουρη πρώτη του γκρουπ C, η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Μαρσέιγ στον όμιλο του Ολυμπιακού. Ο Άγιαξ, τέλος, κοντράρεται με την Αταλάντα και μονο με νίκη προκρίνεται, άλλως μένει στο Γιουρόπα. Ενώ, η αδιάφορη Μίντιλαντ υποδέχεται την βεβαία πρώτη του γκρουπ D, τη Λίβερπουλ.

Δείτε ακόμη:

Βρυχήθηκε στους παίκτες ο “τίγρης” και στήριξε Καρέρα
Ο Κολτσέσκου, ο Γουεμπό και η διακοπή του Παρί Σ. Ζ.-Μπασάκσεχιρ (vid)
Έχουμε την ποιότητα να συνεχίσουμε στο Europa League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις