Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Messi vs CR7!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Messi vs CR7!

Τσάμπιονς Λιγκ - προαναγγελία: Μονομαχία με φόντο την πρωτιά στην επιστροφή Ρονάλντο στη Βαρκελώνη - Μάντσεστερ και Λειψία για ένα εισιτήριο

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: «Τελικός» στην «Ρεντ Μπουλ Αρένα»! Λειψία και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρονται για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «κόκκινοι ταύροι» έρχονται από την ισοπαλία στο 3-3 απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη, όμως ξέμειναν από δυνάμεις στο τέλος. Στο Τσάμπιονς Λιγκ αποχώρησαν νικηφόρα από την Τουρκία, επικρατώντας 4-3 της Μπασάκσεχιρ. Έκαναν λάθη αμυντικά, ωστόσο δεν το πλήρωσαν. Απόψε, η νίκη είναι μονόδρομος για να προκριθούν στην επόμενη φάση. Δεν υπολογίζονται οι Ουπαμεκάνο, Σάμαρντζιτς, Χένριχς, Χουάνγκ, Κλόστερμαν και Λάιμερ.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ έρχεται από επικράτησε 3-1 της Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως ανέβασε την απόδοση της και πήρε το τρίποντο. Την περασμένη Τετάρτη ηττήθηκε από την Παρί με 1-3. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Απόψε, κρατάει την πρόκριση στα χέρια της και περνάει στην επόμενη φάση και με ισοπαλία. Δεν υπολογίζονται οι Καβάνι, Μαρσιάλ και Φρεντ.

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Επιστροφή Ρονάλντο στο “Καμπ Νου”

Ντέρμπι κορυφής στο «Καμπ Νου». Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Γιουβέντους. Οι «μπλαουγκράνα» έρχονται από το στραπάτσο με 2-1 κόντρα στην Κάντιθ. Είχαν την υπεροχή, όμως πλήρωσαν τα λάθη της άμυνας τους. Την Τετάρτη επικράτησαν 3-0 της Φερεντσβάρος εκτός έδρας. Δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και πήραν εύκολα τους τρεις βαθμούς. Κρατάνε στα χέρια τους την πρώτη θέση, αφού με νίκη, ισοπαλία και ήττα με ένα γκολ διαφορά ή σκορ 0-2 παίρνει την πρόκριση. Δεν υπολογίζονται οι Πικέ  Ρομπέρτο, Φατί και Ντεμπελέ.

Από την άλλη, η Γιουβέντους επικράτησε με 2-1 στο ντέρμπι του Τορίνο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως μπόρεσε να πάρει τη νίκη στο τελευταίο λεπτό. Στο Τσάμπιονς Λιγκ νίκησε 3-0 την Ντιναμό Κιέβου. Έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, ωστόσο θέλει να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Κιελίνι και Ντεμιράλ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μπασάκσεχιρ και της αρκεί ένας βαθμός για να περάσει, ενώ ακόμα και με ήττα ίσως προκριθει αν δεν έρθει ισόπαλο το Λειψία-Γιουνάιτεντ. Η Ζενίτ κοντράρεται με την Ντόρτμουντ. Η Ρεν αντιμετωπίζει την Σεβίλλη. Η Τσέλσι υποδέχεται την Κράσνονταρ. Η Ντιναμό Κιέβου αντιμετωπίζει την Φερεντσβάρος και στο τελευταίο ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον η Λάτσιο κοντράρεται με την Κλαμπ Μπριζ. Ο νικητής περνάει και η ισοπαλία ευνοεί τους Ιταλούς.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 για Φιορεντίνα και Τζένοα με γκολ στο 89’ και το 98’!
Διπλό και 5η η Σαουθάμπτον, 2-1 στην Μπράιτον
Η Χόφενχαϊμ στο ρελαντί 3-1 την Αουγκσμπουργκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις