Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Ελ Αραμπί: Τα βρήκαν!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Ελ Αραμπί: Τα βρήκαν!

Ολυμπιακός - Ελ Αραμπί: Συμφώνησαν οι νταμπλούχοι με τον Μαροκινό και μένει στο Λιμάνι για ένα χρόνο ακόμα, ως το καλοκαίρι του 2022

ΟλυμπιακόςΕλ Αραμπί: Κρατάει στο λιμάνι τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ανανέωσαν την συνεργασία τους έως το καλοκαίρι του 2022. Ο Μαροκινός στράικερ είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την επιθετική λειτουργία των «ερυθρόλευκων» και οι άνθρωποι της ομάδας έσπευσαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του και να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και έτσι ο Ελ Αραμπί υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Μάλιστα, θα αυξηθούν και οι ετήσιες απολαβές του Μαροκινού επιθετικού. Ο μάνατζερ του 33χρονου βρέθηκε στην χώρα μας και συζήτησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός – Ελ Αραμπί: Έχει 36 γκολ

Το κλίμα των διαπραγματεύσεων ήταν πολύ καλό και οι δύο πλευρές ήθελαν να συνεχίσουν μαζί. Έτσι, βρήκαν την «χρυσή» τομή και ολοκληρώθηκε η συμφωνία. Θυμίζουμε, οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο τώρα λήφθηκαν οι τελικές αποφάσεις. Ο Ελ Αραμπί έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς μετράει 36 γκολ και 8 ασσίστ σε 65 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.  Ενώ, φέτος στο πρωτάθλημα έχει ήδη βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 8 φορές, όντας και αρκετά εύστοχος, καθώς έχει ποσοστό ευστοχίας 40%. Θυμίζουμε, πριν την ανανέωση δεσμευόταν με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

Δείτε ακόμη:

“Do or Die” στη ‘Ρεντ Μπουλ Αρένα’, Μέσι vs Ρονάλντο στο ‘Καμπ Νου’
Στα δοκάρια 1-1, στο σκορ 0-0 Εϊμπάρ και Βαλένθια
Ισοπαλία 1-1 για Φιορεντίνα και Τζένοα με γκολ στο 89’ και το 98’!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις