Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ποντάκι η Βαλένθια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ποντάκι η Βαλένθια

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Κράτησε την ισοπαλία 0-0 με την Εϊμπάρ εκτός έδρας - Από ένα δοικάρι οι δύο ομάδες στο β’ ημίχρονο

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο «Ιπουρούα» παρά το ωραίο θέαμα. Εϊμπάρ και Βαλένθια έμειναν ισόπαλες στο 0-0. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να πετυχαίνουν γκολ στο 10’ με τον Μούτο. Όμως, το τέρμα δεν μέτρησε, καθώς ο επιθετικός της Εϊμπάρ χρησιμοποίησε το χέρι του στην προσπάθεια του.

Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αρκετά και το παιχνίδι εκτυλίχθηκε κυρίως στο κέντρο του γηπέδου. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο κλειστά και επικεντρώθηκαν στο να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες και δεν σημειώθηκε κάποια αξιοσημείωτη φάση. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην. Ο ρυθμός ήταν πιο γρήγορος, οι δύο ομάδες έπαιξαν αρκετά πιο ανοιχτά και προσπάθησαν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έκανα αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και οι «νυχτερίδες» έφτασαν μία ανάσα μακριά από το γκολ, ωστόσο στο 65’ το σουτ Ράσιτς σταμάτησε στο δοκάρι του Ντμίτροβιτς.  Η Εϊμπάρ είχε και αυτή δοκάρι στο 84’ σε μία όμορφη εκτέλεση φάουλ του Χιλ. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να κυνηγούν το γκολ και είχαν αρκετές φάσεις, όμως δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν. Έτσι, το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε ακόμη:

Μπορεί και χωρίς τον Ζλάταν, η Μίλαν 2-1 τη Σαμπντόρια
Λευκές ισοπαλίες σε “Μεντιθορόθα” και “Θεράμικα”
Ανωτερότητα Τότεναμ και Λίβερπουλ, διπλό στο Σέφιλντ η Λέστερ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις