Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Να σπάσει το ρόδι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Να σπάσει το ρόδι

Σούπερ Λιγκ - 11η αγωνιστική: Ακόμα αναζητά την πρώτη νίκη της χρονιάς ο Παναιτωλικός - Λύσεις στο γκολ ψάχνει η ΑΕΛ και ο Τάτσης

Σούπερ Λιγκ11η αγωνιστική: Ψάχνουν να βρουν λύσεις. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Λάρισα στο Αγρίνιο. Τα «καναρίνια» έρχονται από την ήττα με 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν έκαναν καλή εμφάνιση και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Το σκορ είναι μάλλον κολακευτικό για την εικόνα τους στο παιχνίδι. Ακόμα δεν έχουν καταφέρει να πάρουν νίκη στο πρωτάθλημα και χρειάζονται βελτίωση σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού τους.

Απόψε οι Αγρινιώτες θα επιδιώξουν να πάρουν την παρθενική τους νίκη στη σεζόν και έχουν την παράδοση με το μέρος τους εντός έδρας κόντρα στους «βυσσινί». Για το σημερινό παιχνίδι ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει στην διάθεση του τους Βάντερσον, Μάλης, Ματσόλα, Καρασσαλίδης και Μάζουρεκ.

Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Η Λάρισα

Από την άλλη, η Λάρισα έρχεται από την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο. Κλειστό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, δεν μπόρεσαν να αναπτυχθούν σωστά και να δημιουργήσουν κινδύνους. Την Τετάρτη υποδέχθηκε τον Άρη και ηττήθηκε με 0-3. Δεν μπόρεσε να περιορίσει την γραμμή κρούσης των Θεσσαλονικιών και να κάνουν κάτι παραπάνω. Έχει αρκετά προβλήματα και πρέπει να βρει λύσεις άμεσα. Δυσκολεύονται αρκετά στο σκοράρισμα και πρέπει να βρουν λύσεις αν θέλουν να παραμείνουν εντός των στόχων της. Ο Γιάννης Τάτσης για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζει τους Πλατέλλα, Νικολιά, Νούνιτς και Κωστή, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον Μιχαήλ.

Δείτε ακόμη:

Μπορεί και χωρίς τον Ζλάταν, η Μίλαν 2-1 τη Σαμπντόρια
Λευκές ισοπαλίες σε “Μεντιθορόθα” και “Θεράμικα”
Ανωτερότητα Τότεναμ και Λίβερπουλ, διπλό στο Σέφιλντ η Λέστερ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις