Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Καρέρα: Κρατάει παίκτες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Καρέρα: Κρατάει παίκτες

ΑΕΚ - Καρέρα: Αλλαγές ενόψει Παναθηναϊκού ετοιμάζει ο Ιταλός ενόψει Μπράγκα - “Θα εξαντλήσουμε τις ελπίδες μας” λέει πάντως

ΑΕΚΚαρέρα: Ο Μάσιμο Καρέρα στην συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στην Μπράγκα τόνισε πως η ομάδα του θα δώσει τα πάντα για να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης. Ενώ, ξεκαθάρισε πως ο στόχος της «Ένωσης» είναι να νικάει σε όλα τα παιχνίδια. Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα, σε ερώτηση που του έγινε για την ομιλία του στα αποδυτήρια της ομάδας, ξεκαθάρισε πως είναι κάτι που κάνει συχνά.

Για το αν θα κάνει αλλαγές στο αυριανό παιχνίδι ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Καρέρα είπε: «Σίγουρα, υπάρχει παίκτης που δεν θα παίξει αύριο και θα ξεκουραστεί για την Κυριακή. Θα δούμε και θα αποφασίσουμε σήμερα στην προπόνηση για το ποιος πρέπει να παίξει αύριο με την Μπράγκα. Δεν θεωρώ πως έχουμε φτάσει στους στόχους μας. Στόχος είναι να κερδίζουμε όλους τους αγώνες. Παρότι έχουμε λίγες ελπίδες για να περάσουμε θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να εξαντλήσουμε τις ελπίδες μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα παλέψουμε για να προκριθούμε και στη συνέχεια στο γήπεδο θα φανεί αν μπορούμε να το κάνουμε».

ΑΕΚ – Καρέρα: Ο Σιμόες

Την ίδια ώρα, τους παίχτες της ΑΕΚ στην συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο υπαρχηγός της, Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος μέσος τόνισε πως η ομάδα θα μπει για να κυνηγήσει τη νίκη. Ενώ, επισήμανε πως θα πρέπει να παίξουν με μυαλό για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Ακόμα, ανέφερε πως θέλουν να δώσουν απαντήσεις μετά την ήττα από την Ζόρια και τόνισε πως το παιχνίδι με την Μπράγκα είναι το κατάλληλο για να το κάνουν. Μάλιστα, ανέφερε πως είναι καλή ομάδα η Μπράγκα, όμως δεν θα την «φοβηθούν».

Αναλυτικά δήλωσε: «Νιώθουμε ότι αφήσαμε μία κακή εικόνα στο παιχνίδι με τη Ζόρια. Βέβαια υπάρχουν παιχνίδια, πως μετά από μία αποβολή, δεν πάει τίποτα καλά. Νιώθουμε ότι χρωστάμε μία απάντηση στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους μας και θέλουμε να την δώσουμε κόντρα στην Μπράγκα. Πρέπει να παίξουμε μυαλωμένα. Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τις απαιτήσεις της. Παρότι είχαμε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, έχουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Θυμάμαι όταν το κατακτήσαμε, είχαμε έναν αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου είχαμε κι εκεί ένα αρνητικό αποτέλεσμα και δεχθήκαμε πολλές κριτικές. Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα  η Μπράγκα. Τη σεβόμαστε. Θα μπούμε όμως με στόχο να κάνουμε έναν καλό αγώνα και να κερδίσουμε».

Δείτε ακόμη:

Γκροζάν: Είδα τον θάνατο να έρχεται!
Ένα τελευταίο τουρνουά για τους γερόλυκους
Την Τετάρτη 9/12 η εκδίκαση στην ουσία η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις