Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – γήπεδο: Στη Λεωφόρο με ΠΑΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – γήπεδο: Στη Λεωφόρο με ΠΑΣ

Παναθηναϊκός - γήπεδο: Λόγω κακής κατάστασης του τερέν του ΟΑΚΑ που θέλει συντήρηση - Πρόβλημα το VAR για το “Απόστολος Νικολαϊδης”

Παναθηναϊκός – γήπεδο: Μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο, να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος; Η κατάσταση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί το VAR στο γήπεδο την Τετάρτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «SDNA», οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για γίνει η αλλαγή της έδρας στο παιχνίδι με τους Ηπειρώτες.

Θυμίζουμε, ο Παναθηναϊκός έχει δηλώσει το «Απ. Νικολαΐδης» ως την δεύτερη έδρα του για την σεζόν. Έτσι, λόγω του προβλήματος στο δέσιμο του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αρχίσει να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις. Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ έχουν ήδη αρχίσει τις συζητήσεις με τους ιθύνοντες της «μάνας του λόχου», ώστε το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (12/12) να γίνει στην Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός – γήπεδο: Τετάρτη επί τόπου

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, στελέχη της ΠΑΕ θα εξετάσουν το γήπεδο την Τετάρτη για να διαπιστώσουν, αν το γήπεδο μπορεί να υποστηρίξει την εγκατάσταση του VAR. Μάλιστα, στο τέλος της εβδομάδας θα έχει ληφθεί η όποια απόφαση. Πάντως, ο χλοοτάπητας του «Απ. Νικολαΐδης» βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση για να φιλοξενήσει το παιχνίδι. Ενώ, το γεγονός πως το ματς θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου, κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να κοιτάνε με ακόμα πιο ζεστό μάτι το εν λόγω πλάνο.

Δείτε ακόμη:

Άπαρτη από “Αλεπούδες” η κορυφή, η Φoύλαμ 2-1 στο Λέστερ
Η Πάρμα άλωσε τη Γένοβα, 2-1 την Τζένοα
Χορταστική ισοπαλία 3-3 για Απόλλωνα και Βόλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις