Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Αγγλικό “Χ”!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Αγγλικό “Χ”!

Σούπερ Λιγκ - 10η αγωνιστική: Απόλλων και Βόλος χάρισαν θέαμα και τελικά μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (3-3), αν και στο 55’ οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί 3-0!

Σούπερ Λιγκ10η αγωνιστική: «Έβρεξε» γκολ στην Ριζούπολη σε ένα παιχνίδι με τρομερό θέαμα! Απόλλων Σμύρνης και Βόλος έμειναν ισόπαλοι στο 3-3. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την «ελαφρά ταξιαρχία» να μπαίνει δυνατά και να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Γύρισε ωραία την μπάλα και έψαξε να βρει τα κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Έκαναν αρκετές φάσεις και έβαλαν δύσκολα στον Γκαραβέλη.

Οι Θεσσαλοί φαινόταν να αντέχουν στην πίεση και να διατηρούν το μηδέν στα μετόπισθεν. Ενώ, διαμαρτύρονται και για ένα πέναλτι, που δεν δόθηκε σε χέρι του Κολ. Όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα σε κομβικό σημείο. Στο 43’ ο Τσιλούλης έκανε το 1-0.  Το γκολ ακυρώθηκε αρχικά, ωστόσο μετά από έλεγχο του VAR μέτρησε κανονικά. Έτσι, η «ελαφρά ταξιαρχία» οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Απόλλωνας μπήκε ακόμα πιο δυνατά, κυριάρχησε και διπλασίασε τα τέρματα του. Στο 48’ ο Ντομίνγκεζ έκανε το 2-0. Μάλιστα, μερικά λεπτά αργότερα ανέβασε κι’ άλλο την διαφορά των τερμάτων. Στο 55’ ο Τόμας πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση πέναλτι του Γκαραβέλη και έκανε το 3-0. Ο Βόλος έβγαλε αντίδραση και πέντε λεπτά αργότερα μείωσε με γκολ του Δουβίκα. Οι Θεσσαλοί συνέχισαν να κυνηγούν κάποιο γκολ και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι. Στο 79’ ο Μπαρτόλο έκανε το 3-2. Μάλιστα,  κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στις καθυστερήσεις. Στο 92’ ο Κολόμπο έκανε το 3-3. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Τσιλούλης 43’, Ντομίνγκεζ 48’, Τόμας 55’, Δουβίκας 60’, Μπαρτόλο 79’, Κολόμπο 92’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας), Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Αναστασάκης (Χανίων), VAR: Κοτσάνης (Δράμας)

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Παράσχος): Βέρχουλστ, Ντομίνγκεζ, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Μπαξεβανίδης, Χουχούμης (Τσαμπούρης 76’), Φατιόν, Κολ (Φερνάντες 76’), Τσιλούλης (Σλίβκα 58’), Μπεντινέλι (Μουνιέ 84’), Ιωαννίδης.

Βόλος (Α. Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος, Κολόμπο, Μήτογλου (Νίνης 51’), Κιάκος (Γέντρισεκ 51’), Ριένστρα, Ουάρντα, Μαρτίνες (Μπαρτόλο 70’), Περέα, Δουβίκας.

Δείτε ακόμη:

Επαγγελματική νίκη ο ΠΑΟ, 2-1 τον Παναιτωλικό
Διπλό με Τζόλη-Βιερίνια ο ΠΑΟΚ, 2-0 στη Λαμία
Πέρασε από την Τρίπολη, 2-1 τον Αστέρα η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις