Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Τρίποντο ζωής
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Serie A – αγωνιστικό: Τρίποντο ζωής

Serie A - αγωνιστικό: Η Πάρμα δραπέτευσε με το  διπλό 2-1 στην Γένοβα - Ισοπαλία 2-2 στο Τορίνο απέσπασε η Σαμπντόρια

Serie A – αγωνιστικό: Ματς με πολύ ωραίο θέαμα στο «Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνο»! Η Τορίνο έμεινε ισόπαλη στο 2-2 απέναντι στην Σαμπντόρια. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την «Γκρανάτα» να μπαίνει δυνατά και να κυνηγάει το γρήγορο γκολ. Μάλιστα, είχε και ακυρωθέν γκολ του Μπελότι στο 7’. Όμως, συνέχισαν να πιέζουν και τελικά πήραν το προβάδισμα. Στο 25’ ο Μπελότι έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά και περιορίστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο.

Στο β’ μέρος, η Σαμπντόρια μπήκε δυνατά και πίεσε τους γηπεδούχους. Έκανε φάσεις και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 54’ ο Καντρέβα έκανε το 1-1. Ενώ, μπόρεσαν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 63’ ο Κουαλιαρέλα έκανε το 1-2. Η Τορίνο δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 77’ ο Μέιτε έγραψε το 2-2. Δεν άλλαξε κάτι στην συνέχεια του αγώνα και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Serie A – αγωνιστικό: Διπλό η Πάρμα

Πέρασε από το «Λουίτζι Φεράρις» η Πάρμα! Οι «τζιαλομπλού» επικράτησαν 2-1 της Τζένοα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να καταφέρνουν να πάρουν αμέσως το προβάδισμα. Στο 10’ ο Ζερβίνιο έκανε το 0-1.  Ήλεγχαν το παιχνίδι και θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο και δεν κατάφεραν να απειλήσουν.

Στο β’ μέρος, η Πάρμα μπήκε ακόμα πιο δυνατά και στο 47’ διπλασίασε τα τέρματα της, με δεύτερο προσωπικό γκολ του Ζερβίνιο. Η απάντηση ήταν άμεση από την Τζένοα, η οποία τρία λεπτά αργότερα μείωσε με τον Σομουρόντοφ. Στην συνέχεια κυνήγησαν το γκολ της ισοφάρισης, όμως οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν υποδειγματικά.

Δείτε ακόμη:

Επαγγελματική νίκη ο ΠΑΟ, 2-1 τον Παναιτωλικό
Διπλό με Τζόλη-Βιερίνια ο ΠΑΟΚ, 2-0 στη Λαμία
Πέρασε από την Τρίπολη, 2-1 τον Αστέρα η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις