Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Περιστέρι: Μπουρούσαρος!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Περιστέρι: Μπουρούσαρος!

Μπάσκετ - Περιστέρι: Επαναπάτρισε τον 37χρονο σέντερ το “Σίτι” και ενισχύεται αφάνταστα στη φροντ λάιν ενόψει συνέχειας

ΜπάσκετΠεριστέρι: Έκλεισε στο Περιστέρι ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο 37χρονος σέντερ συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη και θα ενταχθεί στο ρόστερ της. Την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανακοίνωσε η ομάδα των δυτικών προαστίων. Πρόκειται για μία κίνηση, που θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα σε μία δύσκολη σεζόν. Ο Γιάννης Μπουρούσης επιστρέφει στην χώρα μας έπειτα από τρία χρόνια για να βοηθήσει το Περιστέρι στην Μπάσκετ Λιγκ και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, θα συνεργαστεί ξανά με τον Αργύρη Πεδουλάκη μετά την σεζόν 2016-17, που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε, ο Καρδιτσιώτης σέντερ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ισπανία για λογαριασμό της Γκραν Κανάρια, με την φανέλα της οποίας μέτρησε 8,8 πόντους και 3,8 ριμπάουντ  και 1,3 ασσίστ μέσο όρο στην ισπανική λίγκα. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 37χρονος έκανε προπονήσεις μαζί με την ομάδα του Περιστερίου τις τελευταίες δέκα μέρες.

Μπάσκετ – Περιστέρι: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου: «Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος θα φοράει την φανέλα του συλλόγου ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021. Ο έμπειρος σέντερ, με την πλούσια (σε τίτλους και διακρίσεις) καριέρα, αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης και θα ισχυροποιήσει με την παρουσία του την γραμμή των ψηλών της ομάδας, τόσο στις εγχώριες υποχρεώσεις της, όσο και στο Basketball Champions League».

Δείτε ακόμη:

Άπαρτη από “Αλεπούδες” η κορυφή, η Φoύλαμ 2-1 στο Λέστερ
Η Πάρμα άλωσε τη Γένοβα, 2-1 την Τζένοα
Χορταστική ισοπαλία 3-3 για Απόλλωνα και Βόλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις