Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Μάχες στο βορρά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Μάχες στο βορρά

Serie A - προαναγγελία: Σε Τορίνο και Γένοβα ολοκληρώνεται η αγωνιστική, η “Γκρανάτα” με τη Σαμπντόρια και η Τζένοα με την Πάρμα τα δύο παιχνίδια

Serie A – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνο». Η Τορίνο αντιμετωπίζει την Σαμπντόρια. Η «Γκρανάτα» έρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 4-2 κόντρα στην Ίντερ. Ξεκίνησαν δυνατά και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο δεύτερο μέρος έριξαν την απόδοση τους και δέχτηκαν τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά. Μεσοβδόμαδα επικράτησε 2-0 της Βίρτους Εντέλα και πήρε την πρόκριση. Δεν δυσκολεύτηκε και πήρε τη νίκη, κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων. Βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και αναζητεί λύσεις. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Ουικάνι, Βοϊβόντα, Λούκιτς, Γκόγιακ και Μίλικο. Ενώ, λείπει και ο προπονητής, Τζιαμπάολο.

Από την άλλη, η Σαμπντόρια ηττήθηκε 1-3 από την Μπολόνια. Μπήκε δυνατά, ωστόσο δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα. Την Πέμπτη ηττήθηκε με 1-2 από την μεγάλη της αντίπαλο Τζένοα για το κύπελλο. Πάλι προηγήθηκε νωρίς και δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμα. Απόψε, θα απουσιάζουν οι Κόλεϊ και Κεϊτά, ενώ και από αυτήν θα λείπει ο προπονητής Ρανιέρι.

Serie A – προαναγγελία: Στη Γένοβα

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στην Γένοβα. Η Τζένοα υποδέχεται την Πάρμα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Ουντινέζε. Δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό και να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Την Πέμπτη επικράτησαν 3-1 στο ντέρμπι με την Σαμπντόρια για το κύπελλο και γέμισε αισιοδοξία. Βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και αναζητούν λύσεις. Δεν υπολογίζονται οι Τζαπακόστα, Κρισίτο, Μπιράσκι, Περίν και Κασάτα.

Από την άλλη, η Πάρμα έρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 κόντρα στην Ρόμα. Έκανε μια πολύ κακή εμφάνιση και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Μεσοβδόμαδα επικράτησε 2-1 της Κοσέντζα στο κύπελλο. Δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά πήρε τη νίκη και πέρασε στην επόμενη φάση. Για το σημερινό παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμοι οι Πετζέλα, Σιπριέν, Σομ και Μιχάιλα.

Δείτε ακόμη:

Επαγγελματική νίκη ο ΠΑΟ, 2-1 τον Παναιτωλικό
Διπλό με Τζόλη-Βιερίνια ο ΠΑΟΚ, 2-0 στη Λαμία
Πέρασε από την Τρίπολη, 2-1 τον Αστέρα η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις