Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τρίποντο κορυφής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τρίποντο κορυφής

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Τη νίκη που θα την ανεβάσει στο ρετιρέ της βαθμολογίας αναζητά η Λέστερ κόντρα στη Φούλαμ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Βλέπει κορυφή η Λέστερ! Οι «αλεπούδες» αντιμετωπίζουν την Φούλαμ. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 κόντρα στην Λίβερπουλ. Αρκετά «μαζεμένη» παρουσιάστηκε στο παιχνίδι και δεν μπόρεσε να κοντράρει τους «κόκκινους». Την Πέμπτη έμεινε ισόπαλη στο 3-3 απέναντι στην Μπράγκα. Ήταν ασταθής αμυντικά, ωστόσο δεν το πλήρωσε, αφού έβρισκε λύσεις κάθε φορά  που έμενε πίσω στο σκορ. Απόψε, θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη, που θα την φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δεν υπολογίζονται οι Σογιούντσου, Περέιρα, Εντιντί και Αμαρτέι.

Από την άλλη, η Φούλαμ ηττήθηκε με 2-3 κόντρα στην Έβερτον. Έκανε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, ωστόσο δεν ήταν αρκετό. Δεν έχει μπορέσει να βρει τον ρυθμο που θα ήθελε και δυσκολεύεται να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Απόψε, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες. Δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, αφού οι μοναδικές απουσίες είναι αυτές των Κονγκόλο και Τέτε.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Γουέστ Χαμ και Αστον Βίλα

Δυνατή αναμέτρηση και στο Λονδίνο. Η Γουέστ Χαμ κοντράρεται με την Άστον Βίλα. Τα «σφυριά» αποχώρησαν με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (0-1). Επαγγελματική νίκη, έκλεισαν ωραία τους χώρους στην άμυνα τους και επιθετικά βρήκαν λύσεις. Έχουν ξάνει ένα καλό ξεκίνημα και έχουν μια σταθερότητα στην εικόνα τους. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο Γιαρμολένκο, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον Αντόνιο.

Από την άλλη, η Άστον Βίλα έρχεται από την ήττα με 1-2 κόντρα στην Μπράιτον. Δεν έκανε κακή εμφάνιση και θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι παραπάνω. Ασταθής ομάδα ικανή για όλα. Απόψε, θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Μπάρκλεϊ, Χίτον, Γουέσλεϊ, Γκίλμπερ και Ένχελς.

Δείτε ακόμη:

Επαγγελματική νίκη ο ΠΑΟ, 2-1 τον Παναιτωλικό
Διπλό με Τζόλη-Βιερίνια ο ΠΑΟΚ, 2-0 στη Λαμία
Πέρασε από την Τρίπολη, 2-1 τον Αστέρα η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις