Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Λονδρέζικη ντερμπάρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Λονδρέζικη ντερμπάρα

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Τσέλσι υποδέχεται την Τότεναμ σε ματς που κρίνει όχι μόνο το πρεστίζ λόγω εντοπιότητας, αλλά και τις πρώτες θέσεις, την κορυφή της πρέμιερσιπ!

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Λονδρέζικο ντέρμπι κορυφής στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η Τσέλσι κοντράρεται με την Τότεναμ. Οι «μπλε» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Νιούκαστλ. Έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και πήραν το διπλό. Μεσοβδόμαδα επικράτησε εκτός έδρας της Ρεν με 2-1. Άνοιξαν νωρίς το σκορ, όμως ισοφαρίστηκαν στο 86’. Ο Ζιρού έδωσε τη λύση και έτσι εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχουν βρει ρυθμό και έχτισαν ένα νικηφόρο σερί 6 αγώνων. Απόψε, θα παραταχθούν πάνοπλοι.

Από την άλλη, η Τότεναμ πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι με 2-0. Είχε παθητικό ρόλο, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε όσες ευκαιρίες της δόθηκαν και πήρε τους τρεις βαθμούς. Την Πέμπτη διέλυσε με 4-0 την Λουντογκόρετς. Έκανε εξαιρετική εμφάνιση και έφτασε εύκολα στη νίκη. Απόψε, θα επιδιώξει να συνεχίσει το σερί. Δεν υπολογίζονται οι Αλντερβάιρελντ και Λαμέλα.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με Γουλβς η Αρσεναλ

Δυνατή αναμέτρηση στο «Έμιρεϊτς». Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Γούλβς. Οι «κανονιέρηδες» έρχονται από την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Λιντς. Αγωνίστηκαν αρκετό διάστημα με 10 παίχτες και ήταν τυχεροί που πήραν τον βαθμό, αφού ο Λένο και τα δοκάρια είπαν όχι στα «παγώνια». Την Πέμπτη επικράτησαν εκτός έδρας της Μόλντε με 3-0. Έκαναν καλή εμφάνιση και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το τρίποντο. Δεν υπολογίζονται οι Πεπέ, Κολάσινατς, Μαρτινέλι, Μαρί και Τσέιμπερς.

Από την άλλη, η Γούλβς έρχεται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Σαουθάμπτον. Σκληρή αναμέτρηση με αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Είναι ένα δυνατό σύνολο και μπορεί να κοντράρει την Άρσεναλ. Δεν υπολογίζονται οι Σαΐς και Γιόνι.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Σαουθάμπτον κοντράρεται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Δείτε ακόμη:

Ξεγύμνωσε τη βασίλισσα 2-1 εκτός έδρας η Αλαβές
Γκέλα η Λίβερπουλ, άνετα η Σίτι πεντάρα στην Μπέρνλι
Στραβοπάτησαν Γιούβε και Αταλάντα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις