Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μαραντόνα – θάνατος: Σοκ με την αναλγησία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαραντόνα – θάνατος: Σοκ με την αναλγησία

Μαραντόνα - θάνατος: Την ώρα του θρήνου, φερόμενοι ως υπάλληλοι του γραφείου που ανέλαβε την κηδεία φωτογραφίζονταν με τη σορό του ως τρόπαιο!

Μαραντόναθάνατος: Σάλος έχει προκληθεί παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκαν στα σόσιαλ μίντια φωτογραφίες της σορού του Ντιέγκο Μαραντόνα. Την ώρα, που ολόκληρος ο πλανήτης πενθεί για την απώλεια του «Πίμπε Ντ’ Ορο», τρεις άντρες ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες, ποζάροντας μπροστά από το φέρετρο του Αργεντίνου θρύλου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τρεις άνδρες είναι εργαζόμενοι του γραφείου που ανέλαβε την κηδεία του Ντιέγκο Μαραντόνα, «Funeriaria Pinier». Μάλιστα, ο ένας από αυτούς ποζάρει μπροστά από την σορό του Ντιεγκίτο. Kανει «thumbs up»  με το αριστερό χέρι, ενώ με το δεξί ακουμπάει το μέτωπο του Μαραντόνα.

Παράλληλα, σε μία άλλη φωτογραφία βρίσκονται ακόμα δύο άτομα, να ποζάρουν με ανάλογο τρόπο, όμως δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία τους. Το συγκεκριμένο θέμα έκανε γνωστό ο δικηγόρος και προσωπικός φίλος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα. Για την εν λόγω πράξη, ο κ. Μόρλα σε ανάρτηση του στο twitter έγραψε: «Δεν θα ηρεμήσω μέχρι να πληρώσεις για αυτή την ανωμαλία».

Μαραντόνα – θάνατος: Αχρηστη συγνώμη και απόλυση

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη και πολλοί είναι αυτοί, που έχουν εξαγριωθεί με την πράξη των εργαζομένων του γραφείου κηδειών. Λίγη ώρα αργότερα, ο Μολινά (ένας εκ των δραστών) απολύθηκε αμέσως μετά από την γνωστοποίηση της φωτογραφίας και απολογήθηκε για την πράξη του. Αυτό δεν ηρέμησε τον κ. Μόρλα, ο οποίος τόνισε πως θα εκδικηθεί για την ασέβεια τους.

Δείτε ακόμη:

Ο Νίκος Καραγεωργίου αποκλειστικά στο AlphaFreePress για τον Ντιέγκο Μαραντόνα
Παγκόσμιος θρήνος – Οι αντιδράσεις για τον χαμό του Πίμπε ντ Όρο
Μαραντόνα: «Τι θα έλεγα στον εαυτό μου πριν τον θάνατο;”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις