Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Σφραγίζονται εισιτήρια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Σφραγίζονται εισιτήρια

Τσάμπιονς Λιγκ - προαναγγελία: Περνάνε με νίκες Λίβερπουλ και Μπάγερν, υπό προϋποθέσεις εξασφαλίζονται κι άλλες προκρίσεις

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο Μιλάνο. Η Ίντερ κοντράρεται με την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «νερατζούρι» έρχονται από τη νίκη με 4-2 κόντρα στην Τορίνο. Έκαναν ένα πολύ κακό ξεκίνημα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ. Ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου. Απόψε, η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλει να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Από την άλλη, η Ρεάλ έρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία στο 1-1 απέναντι στην Βιγιαρεάλ. Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα αμέσως. Έριξε την απόδοση της και η αντίπαλος της κατάφερε να σκοράρει. Στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται στην τρίτη θέση και είναι σε σαφώς ευνοϊκότερη θέση από την Ίντερ, αφού και με ισοπαλία κρατιέται πάνω από τους «νερατζούρι» και στις θέσεις που μπορούν να της δώσουν μία πρόκριση.

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Ματιές στη Μασσαλία

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Βελοντρόμ». Η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει την Πόρτο σε ένα παιχνίδι, που έχει στραμμένο πάνω του τα βλέμματα του ελληνικού κοινού. Οι Μασσαλοί δεν αγωνίστηκαν πρόσφατα, αφού το παιχνίδι τους απέναντι στην Νις αναβλήθηκε. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα και έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Απόψε, η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλει να έχει ελπίδες για την τρίτη θέση και το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Από την άλλη, η Πόρτο επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Φαμπρίλ Μπαρέιρο για το κύπελλο. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως πήρε μία επαγγελματική νίκη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κάνει καλές εμφανίσεις και βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Απόψε, θα επιδιώξει τη νίκη, που θα την διατηρήσει πάνω από τον Ολυμπιακό.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Αταλάντα. Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την Σάλτσμπουργκ. Η Γκλάντμπαχ κοντράρεται με την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης διασταυρώνει τα ξίφη της με την Λοκομοτίβ Μόσχας. Ενώ, ο Άγιαξ υποδέχεται την Μίντιλαντ.

Δείτε ακόμη:

Ανάσα η Παρί, προκρίθηκαν Γιούβε, Μπάρτσα, Σεβίλλη και Τσέλσι
Σε μπελάδες ο Ολυμπιακός για το λεκτικό “πέσιμο” στον Μπόλονι
Και επίσημα τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Ντρεοσί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις