Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μπελάδες: Κίνδυνος τιμωρίας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μπελάδες: Κίνδυνος τιμωρίας

Ολυμπιακός - μπελάδες: Τον φέρνουν σε δύσκολη θέση όσα έγραψε στην έκθεσή του ο παρατηρητής για τη λεκτική βία σε Μπόλονι

Ολυμπιακόςμπελάδες: Σε μπελάδες βάζει τον Ολυμπιακό η έκθεση του παρατηρητή του ντέρμπι, αναφορικά με το επεισόδιο που υπήρξε ανάμεσα στον Λάζλο Μπόλονι και μερίδα οπαδών των Πειραιωτών. Η έκθεση βρίσκεται στα χέρια των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων της ΕΠΟ, οι οποίοι, θα εξετάσουν την υπόθεση. Θυμίζουμε, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Λάζλο Μπόλονι μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού τον έβριζαν, αναγκάζοντας έτσι τον Ρουμάνο τεχνικό να διακόψει την συνέντευξη.

Όπως αναφέρεται, πέρα από το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί το επεισόδιο, οι υπεύθυνοι για τις διώξεις έχουν ήδη την έκθεση του παρατηρητή, της αστυνομίας αλλά και το φύλλο αγώνα, ώστε να εξετάσουν αν παραβιάζονται οι κανόνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας ή το υγειονομικό πρωτόκολλο που υπάρχει για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Ολυμπιακός – μπελάδες: Είχαν διαπίστευση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η έκθεση του παρατηρητή, Διονύση Δήμου, είναι ένα σημαντικό στοιχείο στα χέρια του αθλητικού δικαστή. Μάλιστα, ο κ. Δήμου κάνει λόγω για λεκτική βία από άτομα με διαπίστευση. Γεγονός το οποίο προκάλεσε την “έκρηξη” του προπονητή του Παναθηναϊκού και την διακοπή της συνέντευξης του. Η υπόθεση βρίσκεται στο μικροσκόπιο του αθλητικού δικαστή. Kαι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, να επιβληθεί βαριά τιμωρία στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για το εν λόγω περιστατικό μετά το ντέρμπι των “αιωνίων”.

Δείτε ακόμη:

Γούρι για Μπέρνλι, πήρε το πρώτο της τρίποντο 1-0 την Γουλβς
Εδειξε τα δόντια της η Αθλέτικ Μπιλμπάο, 4-0 την Μπέτις
Συνάντηση Αλαφούζου – Ντρεοσί για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις