Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ο βρυχηθμός!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ο βρυχηθμός!

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Τα “λιοντάρια” του Μπιλμπάο κατασπάραξαν 4-0 την Μπέτις με εξαιρετική εμφάνιση και με τη νίκη σφραγισμένη από το ημίχρονο!

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τρομερή αναμέτρηση στο «Σαν Μαμές». Η Αθλέτικ Μπιλμπάο διέλυσε με 4-0 την Ρεάλ Μπέτις και επέστρεψε στις νίκες. Οι Βάσκοι μπήκαν με πατημένο το γκάζι και κυνήγησαν ένα γρήγορο γκολ. Τελικά το κατάφεραν με την βοήθεια των αντιπάλων τους, αφού στο 9’ ο Ρουίζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 1-0.

Η Μπέτις προσπάθησε να αντιδράσει, όμως δεν δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Στο 33’ η Μπιλμπάο χτύπησε ξανά, διπλασιάζοντας τα τέρματα της. Ο Κάπα έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν ωραία το παιχνίδι και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έτσι, οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι Βάσκοι έπαιξαν επιθετικά και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία του Κλαούντιο Μπράβο. Η Μπέτις μπορεί να είχε τον έλεγχο της μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά και να απειλήσει τους γηπεδούχους. Έτσι, αναλώθηκε σε μία φλύαρη κατοχή. Η Μπιλμπάο είχε περισσότερη «ουσία» και τελικά πέτυχε και τρίτο γκολ. Στο 59’ ο Μουνιαΐν έκανε το 3-0.  Ενώ, λίγο αργότερα οι Βάσκοι αύξησαν κι’ άλλο την διαφορά τους. Στο 68’ο Μπερένγκερ έγραψε το τελικό 4-0. Η συνέχεια ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού δεν άλλαξε κάτι στο αποτέλεσμα. Έτσι, η Μπιλμπάο πήρε μια μεγάλη νίκη.

Δείτε ακόμη:

Κορυφή με διπλό 2-0 η Σοσιεδάδ, ισοπαλία 2-2 για Αλαβές και Βαλένθια
Με ηγέτη τον Ζλάταν η Μίλαν 3-1 τη Νάπολι στο Σάο Πάολο!
Περίπατο 3-0 τη Λέστερ η Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις