Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Φώτα στην Τρίπολη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Φώτα στην Τρίπολη

Σούπερ Λιγκ - εξ αναβολής: Ο Αστέρας υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο “κάστρο” του - Ανεβασμένοι αλλά με προβλήματα στην άμυνα οι Αθηναίοι

Σούπερ Λιγκεξ αναβολής: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Τρίπολη. Ο Αστέρας αντιμετωπίζει τον Απόλλων Σμύρνης σε εξ αναβολής -από την τρίτη αγωνιστική αναμέτρηση- της Σούπερ Λιγκ. Οι Αρκάδες έμειναν ισόπαλοι στο 2-2 απέναντι στην Λαμία. Κακό πρώτο ημίχρονο με μετρημένες φάσεις παρά τα δύο γκολ. Στο δεύτερο μέρος, οι Αρκάδες έμειναν πίσω στο σκορ, όμως μπόρεσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις της, ωστόσο στην έδρα της είναι εξαιρετική, έχοντας μετατρέψει το «Θ. Κολοκοτρώνης» σε απόρθητο φρούριο. Έχει το απόλυτο κόντρα στην «ελαφρά ταξιαρχία», αφού σε εννιά αναμετρήσεις μετράει ισάριθμες νίκες. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι  Καπίγια, Λ. Φερνάντεθ, Ορόσκο, Αντζούλας και Μπέλοκ.

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Σε τρία ματς 6 γκολ, τα 5 από πέναλτι!

Από την άλλη, ο Απόλλων Σμύρνης έρχεται από την εκτός ισοπαλία στο 2-2 απέναντι στον Ατρόμητο. Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ με δύο γκολ. Στο δεύτερο μέρος οι Περιστεριώτες κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι με δύο πέναλτι και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι νεοφώτιστοι έχουν κάνει μερικές καλές εμφανίσεις και έχουν δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Δυσκολεύονται να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και στα τελευταία τους τρία παιχνίδια έχουν δεχτεί έξι γκολ. Αξιοσημείωτο είναι, πως τα πέντε εξ αυτών είναι από πέναλτι. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Ντάουντα και Σλίβκα.

Δείτε ακόμη:

Ανάσα η Παρί, προκρίθηκαν Γιούβε, Μπάρτσα, Σεβίλλη και Τσέλσι
Σε μπελάδες ο Ολυμπιακός για το λεκτικό “πέσιμο” στον Μπόλονι
Και επίσημα τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Ντρεοσί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις