Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Τσάμπιονς Λιγκ: Αποδεκατισμένος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Τσάμπιονς Λιγκ: Αποδεκατισμένος

Ολυμπιακός - Τσάμπιονς Λιγκ: Οι “ερυθρόλευκοι” με πολλές απώλειες αντιμετωπίζουν την Μάντσεστερ Σίτι στο “Γ. Καραϊσκάκης” (19:55, Cosmote Sport 2).

ΟλυμπιακόςΤσάμπιονς Λιγκ: Για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός! Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν την Μάντσεστερ Σίτι στο “Γ. Καραϊσκάκης” (19:55, Cosmote Sport 2). Οι Πειραιώτες νίκησαν 1-0 στο ντέρμπι των “αιωνίων” τον Παναθηναϊκό. Ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να σκοράρουν. Στο δεύτερο δυσκολεύτηκαν αρκετά και θα μπορούσαν να είχαν δεχτεί κάποιο γκολ. 

Τα προβλήματα είναι αρκετά στην ελληνική ομάδα και ο Πέδρο Μαρτίνς θα κληθεί να βρει λύσεις για να αντιμετωπίσει τους “πολίτες”. Ενώ, θέλει να εκμεταλλευτεί το “Γ. Καραϊσκάκης”, αφού στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει μόλις δύο ήττες. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Χασάν, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα και Χολέμπας, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Ραφίνια.

Ολυμπιακός – Τσάμπιονς Λιγκ: Με νίκη περνάει

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται από την ήττα με 2-0 κόντρα στην Τότεναμ. Δεν μπόρεσε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των αντιπάλων τους και περιορίστηκαν σε μία φλύαρη κατοχή. Έχει μια σειρά από αρνητικά αποτελέσματα και δυσκολεύεται να βρει ουσία στο παιχνίδι της, μένοντας πίσω στο κυνήγι του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ και με νίκη απόψε θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα επιχειρήσει να κάνει ροτέισον κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν έχει πάρει στην αποστολή τους Ντε Μπρούινε, Γουόκερ και Άκε.

Δείτε ακόμη:

Ανάσα η Παρί, προκρίθηκαν Γιούβε, Μπάρτσα, Σεβίλλη και Τσέλσι
Σε μπελάδες ο Ολυμπιακός για το λεκτικό “πέσιμο” στον Μπόλονι
Και επίσημα τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Ντρεοσί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις