Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Γούστα ΟΦΗ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Γούστα ΟΦΗ!

Σούπερ Λιγκ - 9η αγωνιστική: Εκμεταλλεύτηκε μέχρι κεραίας το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά το 30’ και διέλυσε 4-1 το Βόλο στο “Πανθεσσαλικό”

Σούπερ Λιγκ9η αγωνιστική: Φοβερός αγώνας με πλούσιο θέαμα στο «Πανθεσσαλικό»! Ο ΟΦΗ επικράτησε 4-1 του Βόλου. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα. Γύρισαν ωραία την μπάλα και ήταν πιο απειλητικοί από τους Ηρακλειώτες. Έκαναν αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο γκολ σε μερικές περιπτώσεις. Όμως, στο 30’ έμειναν με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Σάντσεθ.

Ο ΟΦΗ θέλησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 39’ ο Ντε Γκούζμαν πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα των Ηρακλειωτών και έκανε το 0-1. Έτσι, η ομάδα του οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: To β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Βόλος μπήκε ξανά δυνατά, πίεσε τον ΟΦΗ και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ με τον Σαρδινέρο  στο 67’, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από παρέμβαση του VAR. Ο Ισπανός «χτύπησε» ξανά και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 80’. Ο Βόλος είχε απάντηση, αφού στο 84’ ο Δημόπουλος έκανε το 1-2. Οι Ηρακλειώτες σφράγισαν το παιχνίδι τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο Νέιρα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-3. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Στάρτζεον, αφού στο 92’ σημείωσε το τελικό 1-4. Έτσι, ο ΟΦΗ επέστρεψε με νίκη.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Ντε Γκούζμαν 39’, Σαρδινέρο 80’, Δημόπουλος 84’, Νέιρα 88’ (πεν), Στάρτζεον 90’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σάντσεθ 30’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καραντώνης (Ημαθίας), Βοηθοί: Μωϋσιάδης (Ηπείρου), Αϊναλής (Μακεδονίας), VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

ΒΟΛΟΣ (Α. Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Κιάκος (Μπαρτόλο 79’), Μπαριέντος, Μαρτίνες (Δημόπουλος 33’), Γκουαροτσένα, Δουβίκας (Γέντρισεκ 89’), Περέα (Νίνης 79’), Ουάρντα.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (Λυμπεράκης 46’), Στάρτζεον, Νέιρα (Γιάννου 93’), Σαρδινέρο, Γρίβας (Σακόρ 89’), Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν (Μπαλογιάννης 93’).

Δείτε ακόμη:

Κορυφή με διπλό 2-0 η Σοσιεδάδ, ισοπαλία 2-2 για Αλαβές και Βαλένθια
Με ηγέτη τον Ζλάταν η Μίλαν 3-1 τη Νάπολι στο Σάο Πάολο!
Περίπατο 3-0 τη Λέστερ η Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις