Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική – Nations League: Do or Die!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική – Nations League: Do or Die!

Εθνική - Nations League: Μόνο για τη νίκη που της εξασφαλίζει πρωτιά και άνοδο στη League B η Ελλάδα, υποδέχεται τη Σλοβενία στη Ριζούπολη (21:45, Open)

ΕθνικήNations League: Παιχνίδι do or die για την Εθνική oμάδα της Ελλάδας! Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Σλοβενία στο «Γ. Καμαράς» (21:45, Open). Η «γαλανόλευκη» αποχώρησε νικήτρια από την Μολδαβία, επικρατώντας με 2-0. Έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα δύο γκολ. Στο δεύτερο έριξε την απόδοση της, όμως δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει δείξει ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους της, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Απόψε, η νίκη είναι μονόδρομος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου και να προβιβαστεί  στην 2η κατηγορία του Nations League. Η μοναδική απουσία για το σημερινό παιχνίδι είναι αυτή του Λυκογιάννη, που είναι τραυματίας.

Από την άλλη, η Σλοβενία έρχεται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στο Κόσοβο. Δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά πήρε το τρίποντο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, πετυχαίνοντας δύο γκολ. Βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου και έχει ένα μικρό πλεονέκτημα για το σημερινό παιχνίδι, αφού και με ισοπαλία θα διατηρηθεί στην κορυφή και θα πάρει την προαγωγή για την δεύτερη κατηγορία. Ανοιχτό παραμένει το θέμα της συμμετοχής του Όμπλακ, αφού είχε ενοχλήσεις. Όλα θα ξεκαθαρίσουν λίγο πριν το παιχνίδι.

Εθνική – Nations League: Οι αποστολές

Οι αποστολές με τις οποίες κατεβαίνουν στο παιχνίδι οι δύο ομάδες:

ΕΛΛΑΔΑ: Τερματοφύλακες: Μπάρκας (Σέλτικ), Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Διούδης (Παναθηναϊκός), Αμυντικοί: Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), Ρότα (Φορτούνα Σιτάρντ), Μαυρίας (Ομόνοια), Λαμπρόπουλος (Μπόχουμ), Τζαβέλλας (Αλάνιασπορ), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Κυριακόπουλος (Σασσουόλο), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Μέσοι: Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Μασούρας (Ολυμπιακός), Πέλκας (Φενέρμπαχτσε), Σιώπης (Αλάνιασπορ), Μπακασέτας (Αλάνιασπορ), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Λημνιός (Κολωνία), Επιθετικοί: Τζόλης (ΠΑΟΚ), Παυλίδης (Βίλεμ), Κουλούρης (Τουλούζ), Γιακουμάκης (Φένλο)

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Τερματοφύλακας: Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπέλετς (Σαλερνιτάνα), Ρόζμαν (Τσέλιε), Αμυντικοί: Μεβλίγια (Σότσι), Σκούμπιτς (Κόνιασπορ), Μπάλκοβερε (Καραγκουμρούκ), Μπλάζιτς (Φερεντσβάρος), Γιούρτσεβιτς (Όσιγιεκ), Μπάριτς (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Μέσοι: Κούτερ (Μούρα), Κούρτιτς (Πάρμα), Ζάιτς (Τζένοα), Βέτριν (Γκαζιάντεπ), Λόβριτς (Λουγκάνο), Τσέριν (Ριέκα), Τσρνιγκόι (Βενέτσια), Μπιγιόλ (Αννόβερο), Επιθετικοί: Ίλισιτς (Αταλάντα), Τίγιανιτς (Ρακόβ), Σπόραρ (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Βέρμπιτς (Ντιναμό Κιέβου), Μπόχαρ (Όσιγιεκ)  Βούτσκιτς (Σαραγόσα)  Μάταβζ (Αλ Γουάχντα).

Δείτε ακόμη:

“Παραπληροφορεί τον κόσμο του ποδοσφαίρου ο Αυγενάκης”
Κόλαφος για τα ύποπτα ως στημένα ματς η ολιστική μελέτη της ΟΥΕΦΑ
“Ένα αποτέλεσμα με Σλοβενία, νίκη για την πρωτιά”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις