Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – γήπεδο: Πορτοκαλί δυσαρέσκεια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – γήπεδο: Πορτοκαλί δυσαρέσκεια

Παναθηναϊκός - γήπεδο: Χολωμένοι στον “Εξάστερο” για τον εξοβελισμό του κλειστού μπάσκετ από το πλάνο του γηπέδου και τη χρηματοδότηση!

Παναθηναϊκόςγήπεδο: Μεγάλη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στο «στρατόπεδο» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό. Πιο συγκεκριμένα, το γήπεδο της ομάδας μπάσκετ δεν θα περιλαμβάνεται στο πρότζεκτ του Βοτανικού και έχει δημιουργήσει αντιδράσεις στις τάξεις της ομάδας. Όμως, θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Πολιτεία εντός του 2020. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο σχέδιο του Βοτανικού δεν περιλαμβάνεται το γήπεδο του μπάσκετ εντός της Διπλής Ανάπλασης. Μάλιστα, όπως αναφέρεται θα δημιουργηθεί μελλοντικά σε όμορο οικόπεδο πλησίον του γηπέδου του ποδοσφαίρου.

Αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας εξέφρασαν τις απορίες τους στον Ερασιτέχνη για την μηδαμινή ενημέρωση από την «μάνα του λόχου» σχετικά με το συγκεκριμένο πλάνο και τις τελευταίες εξελίξεις, που έχουν δημιουργηθεί σχετικά με το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.

Παναθηναϊκός – γήπεδο: Εκτός χρηματοδότησης Ε.Ε.

Την ίδια ώρα, αναφέρεται πως το γήπεδο εκτός από το γεγονός ότι θα γίνει σε όμορο οικόπεδο, δεν θα γίνει με χρηματοδότηση του δημοσίου, αφού δεν θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν κονδύλια της Ε.Ε, επειδή  θα πρόκειται για ξεχωριστό πρότζεκτ. Έτσι, θα πρέπει να γίνει με αυτοχρηματοδότηση. Πιο συγκεκριμένα, το ποσό της ανέγερσης του γηπέδου μπάσκετ θα πρέπει να καταβληθεί από ιδιώτη. Πρόκειται για ένα ποσό 20-22 εκατομμυρίων ευρώ. Ενώ, θα πρέπει να είναι πολυλειτουργική, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλα event, που θα αποφέρουν επιπλέον έσοδα.

Δείτε ακόμη:

Και η Βρετανία μετά τη Ρωσία διεκδικεί το Euro 2021
Διπλό 1-0 στην Πορτογαλία με Καντέ η Γαλλία
Τσιμίκας: Στο γήπεδο την ανωτερότητά μας!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις