Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική – Φαντ Σχιπ: “Αξίζουν συγχαρητήρια”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική – Φαντ Σχιπ: “Αξίζουν συγχαρητήρια”

Εθνική - Φαντ Σχιπ: “Κυριαρχήσαμε στη Μολδαβία, η ομάδα εξελίσσεται και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι της Τετάρτης, με τη Σλοβενία”

ΕθνικήΦαντ Σχιπ: Ο Τζον Φαντ Σχιπ αμέσως μετά το παιχνίδι απέναντι στην Μολδαβία, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του “Open”. Ο Ολλανδός τεχνικός σχολίασε την εικόνα της ομάδας στο ματς. Ενώ, μίλησε και για την συνεργασία Φορτούνη-Μπακασέτα, τονίζοντας ότι μπορεί να τους δούμε ξανά και στον “τελικό” της Τετάρτης. Ακόμα, μίλησε για την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, τονίζοντας πως έγιναν φάσεις και προσπάθησαν να πετύχουν και τρίτο γκολ οι διεθνείς μας. Όσο αναφορά το παιχνίδι με την Σλοβενία ανέφερε πως περιμένει ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι.

«Από την αρχή μπήκαμε πολύ επιθετικά. Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε τέσσερα τετ α τετ. Κρατήσαμε αυτό το τέμπο για 90 λεπτά. Η ομάδα εξελίσσεται, χρησιμοποιεί πιο νέους ποδοσφαιριστές, σε συνδυασμό με τους πιο παλιούς. Αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι της Τετάρτης, με τη Σλοβενία» είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός ομοσπονδιακός της Ελλάδας.

Εθνική – Φαντ Σχιπ: Αλλο ματς με τη Σλοβενία

Για την συνεργασία των Φορτούνη-Μπακασέτα ο Φαντ Σχιπ σημείωσε: «Χρειαζόμαστε παίκτες, όπως τον Φορτούνη και τον Μπακασέτα, να μπορούν να διασπούν τις γραμμές, με τα δικά τους χαρακτηριστικά. Μπορεί να δούμε τους ίδιους παίκτες και με τη Σλοβενία, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι».

Για την απόδοση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο: «Είχαμε ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι δύσκολο να κρατήσεις τον ίδιο ρυθμό, όλο το 90λεπτο. Είχαμε τετ α τετ, με τον Παυλίδη, τον Γιακουμάκη και τον Φορτούνη. Προσπάθησαν όλοι για το τρίτο γκολ, αλλά δεν είναι ρομπότ. Δεν τα κατάφεραν. Δε φτάσαμε στο τρίτο γκολ, αλλά ούτως η άλλως αυτό δε μετράει, γιατί η Σλοβενία νίκησε το Κόσοβο. Θα δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε. Η ομάδα δείχνει μαχητικό και ομαδικό πνεύμα. Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε. Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σε αυτό, θα είμαστε προετοιμασμένοι».

Δείτε ακόμη:

Και η Βρετανία μετά τη Ρωσία διεκδικεί το Euro 2021
Διπλό 1-0 στην Πορτογαλία με Καντέ η Γαλλία
Τσιμίκας: Στο γήπεδο την ανωτερότητά μας!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις