Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Μακάμπι: Μάγκας Σφαιρόπουλος!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Μακάμπι: Μάγκας Σφαιρόπουλος!

Μπάσκετ - Μακάμπι: Απάντηση ζωής σε ερώτηση δημοσιογράφου από τον Ελληνα κόουτς για μπάσκετ, πίεση και πραγματικά προβλήματα ζωής!

ΜπάσκετΜακάμπι: Ένα ιδιαίτερο μήνυμα με σπουδαία σημασία έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο κόουτς της Μακάμπι Τελ Αβίβ με αφορμή μία ερώτηση που του έγινε για το υπάρχει πίεση στο μπάσκετ, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Έλληνα προπονητή για την πίεση που θα είχε η ομάδα του, αν έχανε η ομάδα του από την Ζαλγκίρις.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πίεση στο μπάσκετ. Ενώ, τόνισε πως πίεση έχουν οι άνθρωποι, που έχουν συγγενείς στις ΜΕΘ ή οι άνθρωποι που δεν μπορούν να ταΐσουν τις οικογένειες τους.  Με αυτό τον τρόπο ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Ενώ, επισήμανε πως δεν θεωρεί σωστό να μιλάμε οι άνθρωποι του μπάσκετ για πίεση. Μάλιστα, τόνισε πως το μόνο που χρειάζεται είναι να παλεύουν.

Μπάσκετ – Μακάμπι: “Να σας πω εγώ ποιοι έχουν πίεση…”

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Εμείς παίζουμε μπάσκετ. Αν έχουμε πίεση εμείς, τι πίεση πρέπει να έχουν οι άνθρωποι που έχουν συγγενείς στη μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω του ιού; Πίεση στο μπάσκετ; Δεν έχεις πίεση στο μπάσκετ. Πίεση θα είχες αν έχανες την δουλειά σου και δεν μπορείς να δώσεις φαγητό στα παιδιά σου. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να μιλάμε εμείς για πίεση. Απλά πρέπει να παλεύουμε, αυτό είναι όλο».

Δείτε ακόμη:

Ανανέωσε στον ΠΑΟ ως το 2024 ο Σένκεφελντ
Μιλάνε για τριετή επέκταση ΑΕΚ και Λιβάγια
Αλλαγή υγειονομικού πρωτοκόλλου στη Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις