Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική – Nations League: Ριζουπολη με  …τη βούλα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική – Nations League: Ριζουπολη με  …τη βούλα

Εθνική - Nations League: ενέκρινε την αλλαγή έδρας η ΟΥΕΦΑ και εμ μικροβελτιώσεις το “Γ Καμάρας” θα φιλοξενήσει το κρίσιμο ματς με τη Σλοβενία την Τετάρτη

Εθνική – Nations League: Είναι πλέον επίσημο, το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Σλοβενία θα διεξαχθεί στην Ριζούπολη (18/11, 21:45). Η ΟΥΕΦΑ έδωσε την έγκριση για το γήπεδο και έτσι η Ελλάδα θα υποδεχτεί την Σλοβενία στο “Γ. Καμαράς” για την τελευταία αγωνιστική του Nations League. Η ΟΥΕΦΑ άναψε το “πράσινο φως” για την αλλαγή του γηπέδου, μετά από το γεγονός ότι η Τούμπα δεν μπορεί να φιλοξενήσει το παιχνίδι, λόγω της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στην Θεσσαλονίκη εξαιτίας της πανδημίας.

Μάλιστα, σήμερα έγιναν όλα τα απαραίτητα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο για να είναι σε θέση να φιλοξενήσει το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, έγιναν εργασίες στους πυλώνες του σταδίου, ενώ έγινες αρκετές αλλαγές και στα αποδυτήρια ώστε να μπορέσει το γήπεδο να πάρει την άδεια από την ΟΥΕΦΑ. Όσο αναφορά τον αγωνιστικό χώρο η ΕΠΟ είχε ήδη πάρει την σχετική άδεια από τους αρμόδιους. Είναι χαρακτηριστικό πως το τερέν καλύπτει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, παρά το γεγονός ότι δεν είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Εθνική – Nations League: Η ανακοίνωση

Έτσι, μετά από αρκετές “περιπέτειες” για την έδρα του αγώνα βρέθηκε η λύση για το προβλημα που προέκυψε μετά την εξάπλωση της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη.  Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ελλάδας-Σλοβενίας για τον 3ο όμιλο του Nations League (6η αγωνιστική) θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Γ. Καμάρας” της Ριζούπολης στις 18/11/2020 με ώρα έναρξης 21:45».

Δείτε ακόμη:

Ανανέωσε στον ΠΑΟ ως το 2024 ο Σένκεφελντ
Μιλάνε για τριετή επέκταση ΑΕΚ και Λιβάγια
Αλλαγή υγειονομικού πρωτοκόλλου στη Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις