Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Euro 2021 – Πλέι οφ: Δύο εισιτήρια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Euro 2021 – Πλέι οφ: Δύο εισιτήρια

Euro 2021 - Πλέι οφ: Η Σερβία υποδέχεται την Σκωτία και η Ουγγαρία την Ισλανδία με φόντο δύο προκρίσεις στο αναβληθέν Euro του προσεχούς καλοκαιριού

Euro 2021Πλέι οφ: Ημέρα τελικών! Η Σερβία υποδέχεται την Σκωτία στο «ξεπέρασαν το εμπόδιο της Νορβηγίας, επικρατώντας με 2-1.  Στην συνέχεια, έκαναν δύο κακές εμφανίσεις για τον όμιλο του δευτέρου Nations League. Ηττήθηκαν από την Ουγγαρία με 1-0, ενώ έμειναν ισόπαλοι στο 2-2 απέναντι στην Τουρκία. Απόψε, είναι άπαντες έτοιμοι και θα παραταχθούν πλήρεις.

Από την άλλη, η Σκωτία πήρε την πρόκριση στον τελικό, περνώντας στα πέναλτι κόντρα στο Ισραήλ. Διανύει μια πολύ φορμαρισμένη περίοδο και μετράει 6 αγώνες αήττητη. Κέρδισε με 1-0 την Σλοβακία και επικράτησε με το ίδιο σκορ απέναντι στην Τσεχία. Έχουν μεγάλη ευκαιρία να προκριθούν στο Γιούρο και θα παραταχθούν πάνοπλοι.

Euro 2021 – Πλέι οφ: Στη Βουδαπέστη

Αμφίρροπο παιχνίδι και στην Βουδαπέστη. Η Ουγγαρία αντιμετωπίζει την Ισλανδία στο «Πούσκας Αρένα» (Cosmote Sport 3, 21:45). Οι Ούγγροι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Στον ημιτελικό πήραν εύκολα την πρόκριση, επικρατώντας 3-1 της Βουλγαρίας εκτός έδρας. Στην συνέχεια, κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της Σερβίας, ενώ έμεινε ισόπαλη στο 0-0 απέναντι στην Ρωσία. Απόψε, η μοναδική απουσία είναι αυτή του Κλάινχαϊσλερ. Από την άλλη, η Ισλανδία επικράτησε 2-1 της Ρουμανίας και έφτασε στον τελικό. Έχει επικεντρωθεί στο πρώτο Nations League και το εισιτήριο για το Γιούρο. Διανύει μια πολύ κακή περίοδο και δυσκολεύεται να κερδίσει. Απόψε, δεν υπάρχουν απουσίες στην ομάδα.
Τα άλλα παιχνίδια της ημέρας:
Βόρεια Ιρλανδία – Σλοβακία: 21:45, «Γουίντσορ Παρκ» (Cosmote Sport 2)
Γεωργία – Βόρεια Μακεδονία: 19:00, «Ντιναμό Αρένα» (Cosmote Sport 7)

Δείτε ακόμη:

Ερχεται …τούμπα το ματς με Σλοβενία στην Τούμπα
Στον πάγκο του Περιστερίου ο Πεδουλάκης
Έξω από το καλεντάρι της Φόρμουλα 1 και το 2021 το Βιετνάμ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις