Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ερντογάν – Τραμπ: Επιστολή του “σουλτάνου” στον απερχόμενο πρόεδρο
ΚΟΣΜΟΣ

Ερντογάν – Τραμπ: Επιστολή του “σουλτάνου” στον απερχόμενο πρόεδρο

Ερντογάν - Τραμπ: Στο συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Τζο Μπάιντεν, ο Τούρκος πρόεδρος είχε σημειώσει ότι η Άγκυρα είναι αποφασισμένη να διατηρήσει στενή συνεργασία με την Ουάσιγκτον.

Ερντογάν – Τραμπ: «Ευχαριστώ» στον Ντόναλντ Τραμπ, μέσω επιστολής, λέει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μετά το μήνυμα στον Τζο Μπάιντεν, τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν την ευχαριστήρια επιστολή του Τούρκου προέδρου στον Ντόναλντ Τραμπ. «Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των εκλογών των ΗΠΑ, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις ειλικρινείς προσπάθειές σας, σε ότι αφορά την ανάπτυξη των σχέσεων Τουρκίας-ΗΠΑ. Σας ευχαριστούμε για το ειλικρινές και αποφασιστικό σας όραμα», σημειώνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο μήνυμά του προς τον Τραμπ.

Ο Τούρκος πρόεδρος κάνει λόγο για τους δεσμούς της χώρας του με τις ΗΠΑ, εκφράζοντας την ελπίδα για συνέχιση των σχέσεων και την επόμενη περίοδο. «Με την ευκαιρία αυτή, σας ευχαριστώ ειλικρινά για τη ζεστή φιλία σας και εκφράζω τις ειλικρινείς μου ευχές για ειρήνη και ευημερία των πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής».

Ο Τούρκος πρόεδρος ήταν μεταξύ των ηγετών που δεν είχαν συγχαρεί τον Τζο Μπάιντεν, αν και ο τελευταίος είχε δεχθεί από το απόγευμα του Σαββάτου πλήθος μηνυμάτων.

Δείτε ακόμη
Ο Ερντογάν θυμήθηκε να συγχαρεί τον Μπάιντεν – Το λιτό μήνυμά του
«Βόμβα»: Ο ηγέτης της Γερουσίας δεν αναγνωρίζει τη νίκη Μπάιντεν
Ιβάνα κατά Τραμπ: Τελείωσε η πολιτική καριέρα του, να πάει στο Παλμ Μπιτς να παίζει γκολφ
Νίκη Μπάιντεν: Η εκκωφαντική σιωπή των “μεγάλων” ηγετών
Μπάιντεν: “Έχω πάντα μαζί μου τα Ray-Ban, τρελαίνομαι για κομματάκια σοκολάτας στο παγωτό”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις