Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 8η αγωνιστική: Πιάνει τετράδα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λιγκ – 8η αγωνιστική: Πιάνει τετράδα

Σούπερ Λιγκ - 8η αγωνιστική: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο και ζητάει τρίποντο που θα τον βάλει μετά από καιρό στην πρώτη τετράδα!

Σούπερ Λιγκ8η αγωνιστική: Δυνατή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν κόντρα στην Λαμία, κάνοντας μία καλή εμφάνιση. Την Τετάρτη επικράτησαν με 1-0 του Απόλλων Σμύρνης και πήρα την δεύτερη σερί νίκη. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και πήραν το προβάδισμα. Στο δεύτερο ζορίστηκαν αρκετά και κλείστηκαν πίσω για να διατηρήσουν το αποτέλεσμα. Απόψε, στοχεύουν να συνεχίσουν τις νίκες, πριν από την διακοπή. Δεν υπολογίζονται οι Πούγγουρας, Μολό, Μπουζούκης, Μαυδομάτης, Ιωαννίδης, Αντονίτο, Χατζηθεοδωρίδης και Αγιούμπ.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος έρχεται από την ήττα με 0-2 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ξεκίνησε με πατημένο το γκάζι και είχε δοκάρι πριν την συμπλήρωση ενός λεπτού. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Κλείστηκε πίσω και έδωσε την πρωτοβουλία στους Ηπειρώτες. Έχουν κάνει ένα κακό ξεκίνημα και δεν έχουν σταθερή απόδοση. Δεν υπολογίζονται οι Τομάσεβιτς, Γιακουμάκης, Στρούγγης  Νταβιώτης, Γκάλο και Οικονομίδης.

Σούπερ Λιγκ – 8η αγωνιστική: Για το σερί ο ΠΑΣ

Στους «Ζωσιμάδες», ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό. Οι Ηπειρώτες έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στον Ατρόμητο. Έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, δημιούργησαν αρκετούς κινδύνους για την άμυνα του Ατρόμητου και πήρε τη νίκη. Ο Αργύριος Γιαννίκης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει χτίσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Δεν υπολογίζονται οι Λώλης, Κάστρο και Κρίζμαν.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός έρχεται από την ήττα με 1-3 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η εμφάνιση του στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος μπήκε δυνατά και έβαλε δύσκολα στον «δικέφαλο». Ισοφάρισε, όμως δέχτηκε δύο γκολ στο τέλος και ηττήθηκε. Απόψε, θα κυνηγήσει την πρώτη του νίκη στην σεζόν. Δεν υπολογίζονται οι Ταχάρ, Ματσόλα, Μεντίνα, Τζανακάκης, Περέιρα και Αρσούρα.

Δείτε ακόμη:

Σκόνταψε με Έλτσε η Θέλτα, 1-1 με αρκετές χαμένες ευκαιρίες
Έπιασε κορυφή η Σαουθάμπτον, 2-0 τη Νιούκαστλ
Στείρα ισοπαλία για Σασσουόλο και Ουντινέζε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις