Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Στο κόλπο πρόκρισης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Στο κόλπο πρόκρισης

Τσάμπιονς Λιγκ - προαναγγελία: Λειψία και Παρί σε ματς-κλειδί για την προκριση - Με Ρεν η Τσέλσι, στην Τουρκία με Μπασάκσεχιρ η Μάντσεστερ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Με οχτώ αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λειψία υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι «κόκκινοι ταύροι» έρχονται από την ήττα με 1-0 κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Δεν έπαιξε καλά και δεν μπορούσε να πετύχει κάτι παραπάνω. Έτσι, υπέστη την ήττα. Στην προηγούμενη αγωνιστική των ομίλων ταξίδεψε στο Μάντσεστερ, όπου και «σκορπίστηκε» με 5-0 από την Γιουνάιτεντ.

Από την άλλη, η Παρί έρχεται από τη νίκη με 3-0 κόντρα στη Ναντ. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και επικράτησε εύκολα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ νίκησε 2-0 την Μπασάκσεχιρ εκτός έδρας. Δυσκολεύτηκε αρκετά, όμως η διαφορά στην ποιότητα έκανε την διαφορά. Απόψε, στοχεύει να συνεχίσει τις νίκες, να πάρει το δεύτερο τρίποντο που θα την κρατήσει στο κόλπο για πρόκριση.

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Ματς κλειδί για πρόκριση

Δυνατή αναμέτρηση και στο Λονδίνο. Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Ρεν. Οι «μπλε» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στην Μπέρνλι. Έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Στην προηγούμενη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ κατατρόπωσε με 4-0 την Κράσνονταρ στην Ρωσία.

Από την άλλη, η Ρεν έρχεται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Μπρεστ. Μπορεί να δυσκολεύτηκε, όμως η καλή επιθετική της λειτουργία της έδωσε τη νίκη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκε με 1-0 από την Σεβίλλη. Δέχτηκε το γκολ και προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν μπορούσε να «τρυπήσει» την άμυνα των Ισπανών. Απόψε, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Τσέλσι για να παραμείνει ζωντανή στη μάχη πρόκρισης.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η ευρισκόμενη εν μέσω διοικητικής κρισης Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου. Η Φερεντσβάρος αντιμετωπίζει την Γιουβέντους. Η Σεβίλλη κοντράρεται με την Κράσνονταρ. Η Ζενίτ υποδέχεται την Λάτσιο. Η Κλαμπ Μπριζ αντιμετωπίζει την Ντόρτμουντ και η Μπασάκσεχιρ κοντράρεται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μία Αγγλουτούρκικη μάχη με προϊστορία.

Δείτε ακόμη:

Μάχες για την πρόκριση σε τέσσερις ομίλους του Champions League
“Φοβισμένοι στην αρχή, Ολυμπιακός στην επανάληψη”
Σκέψεις για ανάθεση του Euro στην ΟΥΕΦΑ σύμφωνα με την “Parisien”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις