Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Μαρτίνς: Προσεχώς καλύτερα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: Προσεχώς καλύτερα

Ολυμπιακός - Μαρτίνς: Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, απογοητευμένος μετά την ήττα με 3-0 από την Σίτι, αλλά και αισιόδοξος για το επόμενο παιχνίδι

ΟλυμπιακόςΜαρτίνς: Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, απογοητευμένος μετά την ήττα με 3-0 από την Σίτι είπε πως οι «ερυθρόλευκοι» σεβάστηκαν πολύ την Μάντσεστερ. Ο Πορτογάλος σημείωσε πως οι παίκτες του έπαιξαν φοβισμένα στο πρώτο μέρος και το πλήρωσαν. Αναλυτικά μιλώντας την κάμερα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ο κόουτς των “ερυθρολεύκων” τόνισε:  “Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε άσχημα, πάρα πολύ φοβισμένα”. Δεν κυνηγήσαμε τις μπάλες και κάναμε μόνο ένα φάουλ στο τέλος του ημιχρόνου”.

Και ο Πορτογάλος μάνατζερ συνέχισε: “Στην επανάληψη παίξαμε ως Ολυμπιακός, επιθετικά όπως ξέρουμε. Είχαμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα τέρμα δεν μπήκε να αλλάξει το παιχνίδι. Μετά δεχθήκαμε το 2-0 και εκεί τελείωσε το ματς για εμάς. Γενικά όμως στο δεύτερο μέρος παίξαμε όπως ξέρουμε, πιέσαμε ψηλά και είχαμε ευκαιρίες”.

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Καλύτερα στο γήπεδό μας”

Οσον αφορά στο παιχνίδι του “Ετιχαντ” αλλά και το εόμενο ματς, το 4ο του ομίλου, είπε: “Το κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική εξήγηση. Σήμερα περιμέναμε τον αντίπαλο, του δώσαμε ευκαιρίες, τον σεβαστήκαμε περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Και η διαφορά μας στα δύο ημίχρονα είχε να κάνει με το πνευματικό κομμάτι, όχι με το αν ήμασταν κουρασμένοι. Αν καταφέρουμε να μεταφέρουμε τη συμπεριφορά που είχαμε στην επανάληψη στο γήπεδό μας, τότε πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα”.

Δείτε ακόμη:

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στις εκλογές του 2020
Στον αέρα οι “κόκκινες” έδρες και οι “κόκκινες” προπονήσεις
Τα χρώματα του παραστρατιωτικού UVF στην εμφάνιση της Λίνφιλντ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις