Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο/Μπάσκετ – κορονοϊός: Στον αέρα 3+ ματς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο/Μπάσκετ – κορονοϊός: Στον αέρα 3+ ματς

Ποδόσφαιρο/Μπάσκετ - κορονοϊός: Άγνωστο τι θα ισχύσει για τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ και Μπάσκετ Λιγκ με έδρα τη Θεσσαλονίκη ή άλλους κόκκινους νομούς

Ποδόσφαιρο/Μπάσκετ – κορονοϊός: Στον αέρα η Σούπερ Λιγκ και η Μπάσκετ Λιγκ με τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας. Μπορεί να εξαιρούνται τα δύο μεγάλα σπορ στις κορυφαίες τους κατηγορίες, αλλά η κατάσταση στο βορρά και ο επιδημιολογικός συναγερμός αλλάζουν τα δεδομένα. Και αναγκαστικά θα οδηγήσουν είτε σε αλλαγές έδρας, είτε σε αναβολές τα παιχνίδια με έδρα τους νομους που είναι ή θα μπουν στο κόκκινο!

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί κανονικά θα διεξαχθεί το ΠΑΟΚ – Αϊντχόφεν, όμως τόσο το μεγάλο ματς της αγωνιστικής Άρης – ΑΕΚ, όσο και το εξ’ αναβολής μπασκετικό Άρης – Ηρακλής είναι υπό αναβολή ή μετακίνηση σε άλλη έδρα. Ερωτηματικό, δε, αποτελεί το ταξίδι του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Ποδόσφαιρο/Μπάσκετ – κορονοϊός: Και οι προπονήσεις;

Επιπλέον, τα νέα «εξατομικευμένα μέτρα επιδημιολογικού συναγερμού» όπως αναφέρονται από τους φορείς, απαγορεύουν ομαδικές προπονήσεις και μιλάνε μόνο για:
– Επιτρέπεται ατομική άσκηση ΜΟΝΟ σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους χωρίς προπονητή
Άρα πώς θα διατηρηθούν σε ετοιμότητα οι ομάδες της συμπρωτεύουσας; Όλα αυτά χρήζουν απαντήσεων και διευκρινίσεων, γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση οι “φτωχοί” συγγενείς των ερασιτεχνικών κατηγοριών και σπορ θα αισθανθούν ακόμα πιο ριγμένοι και εξαπατημένοι!

Δείτε ακόμη:

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στις εκλογές του 2020
Με Νεντελτσιάρου, Σάκχοφ η ΑΕΚ 2-1 ανατροπή με ΟΦΗ
Γίνε Άρης να… τριποντάρεις, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις