Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Το γύρισε αντρίκια!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Το γύρισε αντρίκια!

Σούπερ Λιγκ - 7η αγωνιστική: Η ΑΕΚ 2-1 τον ΟΦΗ που προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει την πολύ καλή και επιθετική “Ένωση”

Σούπερ Λιγκ7η αγωνιστική: Συνέχισε τις νίκες η ΑΕΚ. Η «Ένωση» επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Ηρακλειώτες να μπαίνουν φορτσάτοι και να ανοίγουν αμέσως το σκορ, εκμεταλλευόμενοι την αμυντική αδράνεια των «κιτρινόμαυρων». Στο 6’ ο Στάρτζεον έκανε το 0-1 με όμορφο σουτ.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανασυντάχθηκαν και κυνήγησαν την ισοφάριση. Έπαιξαν επιθετικά και έκαναν αρκετές ευκαιρίες. Τελικά έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Νεντελτσιάρου να κάνει το 1-1 στο 34’. Ενώ, συνέχισαν να απειλούν τον ΟΦΗ, ο οποίος κατάφερε να αντέξει. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η ΑΕΚ ανέβασε κι’ άλλο την ένταση της και έκλεισε τους Ηρακλειώτες στα καρέ τους. Έκαναν αρκετές ευκαιρίες και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία του Βάτερμαν, ο οποίος βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση και έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις. Στο 74’ ο Σάκχοφ βρέθηκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων και με όμορφο τελείωμα έκανε το 2-1. Η «ένωση» δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τον ΟΦΗ, που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Έτσι, πήρε μια σημαντική νίκη, που της τόνωσε το ηθικό ενόψει του ευρωπαϊκού της αγώνα κόντρα στην Ζόρια.

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Στάρτζεον 6’, Νεντελτσιάρου 34’, Σάκχοφ 74’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας), Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Ζήρδας (Αθηνών), VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Λόπες (Ινσούα 80’), Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς, Μαχαίρας (Λιβάγια 56’), Μάνταλος, Τάνκοβιτς (Σβάρνας 80’), Ανσαριφάρντ (Ολιβέιρα 67’)

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Λυμπεράκης, Βαφέας, Διαμαντής, Κοροβέσης, Σακόρ (Στάικος 87’), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης (Ντε Γκούζμαν 62’), Στάρτζεον (Νοικοκυράκης 87’), Γιάννου (Γκαργκαλατζίδης 83’).

Δείτε ακόμη:

Με αέρα… Μπόλονι, διπλό 2-0 στη Λαμία ο Παναθηναϊκός
Άνοστο 1-1 στο “Πανθεσσαλικό” για Βόλο και Λάρισα
Μεγάλο διπλό ο ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 στο Περιστέρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις