Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Πράσινη ανάπτυξη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Πράσινη ανάπτυξη

Σούπερ Λιγκ - 7η αγωνιστική: Πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός, 2-0 στη Λαμία που ήταν ο κακός του δαίμονας - Ντεμπούτο με νίκη ο Μπόλονι

Σούπερ Λιγκ7η αγωνιστική: Έσπασε το ρόδι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» νίκησαν 2-0 την Λαμία εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να ανοίγουν το σκορ στο 8’ με τον Καρλίτος. Στο 19’ οι Λαμιώτες έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση.  Ο Κουρμπέλης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και έπειτα από παρέμβαση του VAR καταλογίστηκε πέναλτι. Ο Ρόμανιτς ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο ο Διούδης απέκρουσε σωτήρια.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το πέναλτι είχαν τον έλεγχο. Δεν απειλήθηκαν από τους αντιπάλους τους, ενώ είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα. Δεν τα κατάφεραν σε 1-2 περιπτώσεις πάντως. Έτσι, οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, ευρισκόμενοι μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος,  ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αμύνθηκαν εξαιρετικά και δεν απειλήθηκαν από την Λαμία. Έψαξαν το γκολ και τελικά το βρήκαν. Στο 60’ ο Καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-2 και σφράγισε ουσιαστικά τη νίκη. Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι στο αποτέλεσμα. Έτσι, οι «πράσινοι» έκαναν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν και έσπασαν την παράδοση κόντρα στην Λαμία.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Καρλίτος 8’,60’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βοηθοί: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου), VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Λαμία (Μπ. Τεννές): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα (Βιγιάλμπα 46’), Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Μπαχανάκ, Μπεχαράνο, Μπουλούλης (Σαραμαντάς 86’), Ντέλετιτς, Ρόμανιτς (Μπιανκόνι 74’), Καραμάνος (Αραμπούλι 29’ λ. τρ., Τσούκαλος 86’).

Παναθηναϊκός (Λ. Μπολόνι): Διούδης, Σάντσες, Ζαγαρίτης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης (Μολό 77’), Σαβιέρ (Βιγιαφάνες 88’), Μακέντα (Αλεξανδρόπουλος 82’), Καρλίτος (Καμπετσής 88’).

Δείτε ακόμη:

Στον επόμενο τόνο, η ώρα ΠΑΟΚ θα είναι: PABLO GARCIA!
Εκτός ΠΑΟ ο Σάικς, στην αγορά για “άσο” ο εξάστερος
“Προετοιμαζόμουν ως επαγγελματίας και περίμενα αυτή τη μέρα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις