Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Ακλόνητος!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Ακλόνητος!

Σούπερ Λιγκ - 7η αγωνιστική: Ο Άρης κέρδισε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας - Φωνάζουν για πέναλτι οι Αρκάδες

Σούπερ Λιγκ7η αγωνιστική: Δεν τον σταματάει κανείς! Ο Άρης νίκησε 1-0 τον  Αστέρα Τρίπολης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Οι Θεσσαλονικείς παρά τις αρκετές απουσίες δεν κλείστηκε πίσω και έκανε το παιχνίδι του. Είχε την κατοχή και έκανε αρκετές ευκαιρίες.

Οι Αρκάδες αμύνθηκαν εξαιρετικά και είχαν και αυτοί τις στιγμές τους για κάποιο γκολ.  Μάλιστα, διαμαρτύρονται και για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μπαράλες. Όμως, καμία ομάδα δεν μπορούσε να αξιοποιήσει τις φάσεις, που έκανε. Ενώ, και οι τερματοφύλακες βρίσκονταν σε εξαιρετική βραδιά. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να «ξεκλειδώσουν» τις άμυνες. Έτσι, οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Άρης ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Γύρισε ωραία την μπάλα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 55’ ο Μπρούνο Γκάμα επιχείρησε ένα γύρισμα και η μπάλα βρήκε στον Πασαλίδη, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Οι «κίτρινοι» θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματα τους αμέσως μετά, όμως το τελείωμα του Μαντσίνι δεν ήταν καλό. Δεν δυσκολεύτηκαν να διατηρήσουν το προβάδισμα και έφτασαν σε ακόμα μία νίκη. Έτσι, ο Άρης παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Πασαλίδης 55’ (αυτγκ)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φωτιάς (Πέλλας), Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), VAR: Κοτσάνης (Δράμας)

ΑΡΗΣ (Α. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Τζέγκο, Ματίγια (Λόπεθ 85’), Μαντσίνι (Σίλβα 60’), Μάνος, Mατέο, Γκάμα (Κάτσε 77’).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Μουνάφο, Βαλιέντε (Ιγκλέσιας 72’), Ριέρα (Γκόμεζ 60’), Λέο Τιλίκα (Σίτο 72’), Μπαράλες, Ρετζίς (Ορόσκο 60’).

 

Δείτε ακόμη:

Με αέρα… Μπόλονι, διπλό 2-0 στη Λαμία ο Παναθηναϊκός
Άνοστο 1-1 στο “Πανθεσσαλικό” για Βόλο και Λάρισα
Μεγάλο διπλό ο ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 στο Περιστέρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις