Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΟΥΕΦΑ – Euro 2021: Σκέψεις για Ρωσία!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΥΕΦΑ – Euro 2021: Σκέψεις για Ρωσία!

ΟΥΕΦΑ - Euro 2021: Αλλαγή πλάνων και διοργάνωση σε μία, όχι σε 12 χώρες σκέφτονται οι ιθύνοντες σύμφωνα με την “Parisien”

ΟΥΕΦΑEuro 2021: Δημοσίευμα «φωτιά» από την «Parisien». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδα, η ΟΥΕΦΑ εξετάζει το ενδεχόμενο διεξαγωγής του Euro 2021 στην Ρωσία. Θυμίζουμε, ήταν προγραμματισμένο η διοργάνωση σε 12 χώρες, ωστόσο εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην συμβεί κάτι τέτοιο.  Μάλιστα, το Euro 2020 μεταφέρθηκε για το 2021 λόγω της πανδημίας. Ο κορωνοϊός δεν έχει εξαλειφθεί και συνεχίζει να εξαπλώνεται παγκοσμίως. Έτσι, οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ εξετάζουν μία νέα αναβολή της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με την «Parisien» οι ιθύνοντες της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας σκέφτονται να διεξαχθεί στην Ρωσία για να μην υπάρξει αναβολή. Το αρχικό πλάνο ήταν το Euro να διεξαχθεί σε 12 χώρες. Πιο συγκεκριμένα, θα διεξαγόταν στις Ισπανία (Μπιλμπάο), Αγγλία (Λονδίνο), Γερμανία (Μόναχο), Ιταλία (Ρώμη), Σκωτία (Γλασκώβη), Ιρλανδία (Δουβλίνο), Ρωσία (Αγ. Πετρούπολη), Δανία (Κοπεγχάγη), Ρουμανία (Βουκουρέστι), Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Αζερμπαϊτζάν (Μπακού) και Ολλανδία (Άμστερνταμ).

ΟΥΕΦΑ – Euro 2021: Έτοιμες εγκαταστάσεις

Πάντως, η επιλογή της Ρωσίας ως εναλλακτική για διοργανώτρια έπεσε στο τραπέζι, αφού η χώρα έχει χαμηλό δείκτη κρουσμάτων κορωνοϊού την διάρκεια των τελευταίων εννέα μηνών. Την ίδια ώρα, έχει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να φιλοξενήσει την διοργάνωση, αφού εκεί διεξήχθη το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, μόλις 2 χρόνια πριν. Από την πλευρά της, η ΟΥΕΦΑ δεν σχολίασε το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας σε ερώτηση που τις έγιναν σχετικά με το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Δείτε ακόμη:

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στις εκλογές του 2020
Στον αέρα οι “κόκκινες” έδρες και οι “κόκκινες” προπονήσεις
Τα χρώματα του παραστρατιωτικού UVF στην εμφάνιση της Λίνφιλντ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις