Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Νέο κρούσμα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Νέο κρούσμα!

Παναθηναϊκός - μπάσκετ: Ακόμα ένα μέλος του εξάστερου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΚΑΕ

Παναθηναϊκόςμπάσκετ: Ακόμα ένα κρούσμα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των τεστ και βρέθηκε θετικό ένα ακόμα μέλος της ομάδας. Αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα, που εντοπίστηκε στο «τριφύλλι» καθώς είχε βρεθεί άλλο ένα την Τρίτη. Μάλιστα όπως αναφέρεται, οι «πράσινοι» δικαιώθηκαν, αφού έδρασαν γρήγορα προκειμένου να μην υπάρξει εξάπλωση του ιού. Καθώς αν η ομάδα πέταγε για την Ρωσία η κατάσταση θα ήταν χειρότερη.

Θυμίζουμε, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιζόταν στην Αγία Πετρούπολη κόντρα στην Ζενίτ, όμως κατόπιν σχετικού αιτήματος από τους ιθύνοντες θα υπάρξει μετάθεση του αγώνα. Αυτή τη στιγμή, η κατάσταση της υγείας του κρούσματος παρακολουθείται στενά από τους ιατρούς. Ενώ, η ομάδα ακολουθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο για τις εν λόγω περιπτώσεις.

Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι ακόμη ένα μέλος της ομάδας μας διεγνώσθη θετικό στoν COVID-19. Όλα τα μέλη της ομάδας μας υποβλήθηκαν την Πέμπτη (29/10) σε νέα τεστ για τον COVID-19 από τα αποτελέσματα των οποίων προέκυψε και το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα. Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό μας επιτελείο. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρούσματος του ΕΟΔΥ».

Δείτε ακόμη:

Διπλάρα της Μπάρτσα στη Γιουβέντους, πεντάστερη Γιουνάιτεντ με Λειψία
Συμφωνία Παλμέιρας – Φερέιρα και… μισοτελειωμένο λένε τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ
Χωρίς κόσμο το “τσίρκο” στην Ίμολα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις