Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Goal-fest!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Goal-fest!

Serie A - αγωνιστικό: Μίλαν και Ρόμα ισόπαλες 3-3 σε ένα απόλυτα χορταστικό παιχνιδι - Δεν έφτασαν τα δύο γκολ του Ζλάταν

Serie A – αγωνιστικό: Φρέναρε την Μίλαν η Ρόμα. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες στο 3-3 σε ένα παιχνίδι με ωραίο θέαμα και πολλά γκολ. Οι «ροσονέρι» μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ με το καλημέρα σας. Στο 2’ ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε το 1-0. Η Ρόμα παρά το αρχικό σοκ κατάφερε να αντιδράσει και ισοφάρισε. Στο 14’ο Τζέκο σημείωσε το 1-1.

Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Υπήρχε ένταση και το παιχνίδι ήταν μία πραγματική «μάχη». Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Όμως, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ πριν την ανάπαυλα. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Serie A – αγωνιστικό: Ζλάταν ξανά

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Η Μίλαν πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ, αφού στο 47’ ο Σαλεμάκερς έκανε το 2-1. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παλεύουν. Η Ρόμα προσπάθησε ξανά να φτάσει στην ισοφάριση και στο 71’ ο Βερετού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 2-2. Η απάντηση ήταν άμεση από τους γηπεδούχους, αφού στο 79’ ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε το 3-2 με τον ίδιο τρόπο. Οι πρωτευουσιάνοι είχαν και γι’ αυτό λύση, αφού πέντε λεπτά αργότερα απάντησαν με τον Κουμπούλα να σημειώνει το τελικό 3-3. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα απόλυτα χορταστικό παιχνίδι που δεν ανέδειξε νικητή όμως.

Δείτε ακόμη:

Τρίποντο στα Γιάννινα από την άσπρη βούλα η ΑΕΚ (0-1)
Ο Αστέρας Τρίπολης 1-0 το ΟΦΗ με άγχος
Ηττες για Άρσεναν και Εβερτον, γκέλα της Γουλβς στο Μολινό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις