Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ντέμι Ρόουζ ινστα: Πήγε διακοπές και φόρεσε τα πιο αποκαλυπτικά μπικίνι της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντέμι Ρόουζ ινστα: Πήγε διακοπές και φόρεσε τα πιο αποκαλυπτικά μπικίνι της

Ντέμι Ρόουζ ινστα: Αυτή τη φορά από τις Μαλδίβες όπου βρίσκεται, η Ντέμι ποζάρει στο φακό άκρως... καλοκαιρινή

Ντέμι Ρόουζ ινστα: Η Ντέμι Ρόουζ διαθέτει έναν από τους πιο σέξι λογαριασμούς στο Instagram και όχι άδικα. Η 25χρονη Βρετανίδα με τους 15 εκατομμύρια followers προκαλεί χαμό στα social media καθώς κάθε της ανάρτηση είναι και μια… αποκάλυψη.

Αυτή τη φορά από τις Μαλδίβες όπου βρίσκεται, η Ντέμι ποζάρει στο φακό άκρως… καλοκαιρινή. Φυσικά για τις πόζες της επιλέγει το αγαπημένο της outfit που δεν άλλο απο τα… αποκαλυπτικά μπικίνι. Άλλωστε, σε συνεντεύξεις της δηλώνει σχεδόν πάντα πως είναι περήφανη για το κορμί και τις πληθωρικές καμπύλες της. «Από τα 16 μου το σώμα μου ήταν γεμάτο καμπύλες. Έκανα αυστηρές δίαιτες για να αδυνατίσω. Ήμουν δυστυχισμένη και μισούσα το σώμα μου. Μια μέρα ξύπνησα και συνειδητοποίησα πως πρέπει να τα βρω με τον εαυτό μου. Ξεκίνησα γυμναστήριο, έτρωγα σωστά και τώρα νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση για το κορμί μου».

 Βάζει «φωτιά» με τα καινούργια της μαγιό!

Η Ντέμι Ρόουζ έχει καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο «βασίλισσα του Instagram» στη Μεγάλη Βρετανία και όχι άδικα. Η Ντέμι έχει 13,8 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους στη διάσημη πλατφόρμα που την ακολουθούν πιστά σε ό,τι και αν κάνει. Η Ντέμι μένει σπίτι και ανεβάζει φωτογραφίες από την δική της καραντίνα. Όπως λέει παίζει με το σκύλο της, χορεύει, διαβάζει και γενικά προσπαθεί να περνάει όσο πιο δημιουργικά γίνεται το χρόνο της.

Κάθε νέο ποστάρισμα της Ντέμι Ρόουζ στο instagram, προκαλεί «συναγερμό» στα εκατομμύρια των χρηστών που την ακολουθούν. Σέξι πόζες που βγάζουν στη φόρα τα πλούσια προσόντα της να ξεχωρίζουν. Το σίγουρο είναι, πως είτε με μαγιό είτε με εσώρουχα, το οπτικό αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις