Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Επιστροφή στις νίκες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Επιστροφή στις νίκες

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Για το τρίποντο ξανά η Αρσεναλ με αντίπαλο τη Λέστερ - Γουλβς και Νιούκαστλ στο Μολινό, στο Σαουθάμπτον η Εβερτον

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Έμιρεϊτς». Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Λέστερ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα με 1-0 κόντρα στην Σίτι. Ενώ, την Πέμπτη νίκησαν 1-2 την Ραπίντ Βιέννης. Δεν ήταν καλή η εμφάνιση τους, όμως κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Απόψε, θέλουν να συνεχίσουν τις θετικές εμφανίσεις.

Από την άλλη, η Λέστερ ηττήθηκε με 0-1 από την Άστον Βίλα. Δεν υπολογίζονται οι Μαρί, Χόλντινγκ, Τσέιμπερς και Μαρτινέλι. Ενώ, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού νίκησε 3-0 την Ζόρια. Απόψε, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να πάρουν τη νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Σογιούντσου, Περέιρα, Εντιντί και Αμαρτέι.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Γουλβς και Νιούκαστλ

Αμφίρροπο παιχνίδι και στο «Μολινό». Η Γούλβς υποδέχεται την Νιούκαστλ. Οι γηπεδούχοι νίκησαν την Λιντς με 0-1. Δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, όμως η κλάση του Χιμένεθ μίλησε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Έχουν μία δυνατή ομάδα και θα βάλουν δύσκολα στις «καρακάξες». Μοναδική απουσία ο Γιονί.

Από την άλλη, η Νιούκαστλ έρχεται από την βαριά ήττα με 1-4 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν έχει σταθερές επιδόσεις και θα πρέπει να βελτιώσει αρκετά την απόδοση της για να χτυπήσει τους «λύκους». Δεν υπολογίζονται οι Ντάρλοου, Χέιντεν, Ντουμπράβκα, Ρίτσι και Γκέιλ.

Στα άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Έβερτον.

Δείτε ακόμη:

Στο μικροσκόπιο ενόψει Γενάρη ο Γιαννούλης από τη Νάπολι
Επιστροφή το Μάρτιο η Φόρμουλα 1 στην Αυστραλία
Λα Λιγκα – αγωνιστικό: Θα σέβεστε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις