Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τεσσάρα κορυφής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τεσσάρα κορυφής

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Σοσιεδάδ διέλυσε 4-1 την Ουέσκα και πάτησε κορυφή - Τρίποντη στη Χετάφε 1-0 η Γρανάδα

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Νίκη πρωτιάς για την Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι κατατρόπωσαν με 4-1 την Ουέσκα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έκαναν φάσεις και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 35’ ο Ογιαρθάμπαλ έκανε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν αμέσως. Στο 46’ ο Μιρ έγραψε το 1-1. Η Σοσιεδάδ ανέβασε την απόδοση της κατακόρυφα. Στο 54’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με δεύτερο προσωπικό γκολ του Ογιαρθάμπαλ. Λίγο αργότερα κατάφερε να διπλασιάσει την διαφορά της. Στο 68’ ο Πορτού έκανε το 3-1. Ενώ, το τελικό 4-1 έγραψε ο Ισάκ στο 75’. Έτσι, οι Βάσκοι ανέβηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έστω και με παιχνίδι περισσότερο.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Νέα νίκη η Γρανάδα

Δεν σταματιέται η Γρανάδα. Οι Ανδαλουσιανοί νίκησαν 1-0 την Χετάφε εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Υπήρχε ένταση και ο ρυθμός ήταν γρήγορος. Ενώ, έγιναν φάσεις και από τις δύο ομάδες. Η Γρανάδα πήρε το προβάδισμα σε κομβικό σημείο. Στο 45+3’ ο Μοντόρο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 0-1.

Στο β’ μέρος, η Χετάφε μπήκε πιο δυνατά και κυνήγησε την ισοφάριση. Έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και έκανε αρκετές ευκαιρίες. Η Γρανάδα άντεξε στην πίεση και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά. Έτσι, πήρε μια μεγάλη νίκη.

Στα άλλα παιχνίδια του προγράμματος, η Βαγιαδολίδ ηττήθηκε με 0-2 από την Αλαβές (Πίνια 55’, Σάινθ 85’). Ενώ, Καντίθ και Βιγιαρεάλ κόλλησαν στο μηδέν.

Δείτε ακόμη:

Στο μικροσκόπιο ενόψει Γενάρη ο Γιαννούλης από τη Νάπολι
Επιστροφή το Μάρτιο η Φόρμουλα 1 στην Αυστραλία
Λα Λιγκα – αγωνιστικό: Θα σέβεστε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις