Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Ρέμπε: “Win win με Άκπομ”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Ρέμπε: “Win win με Άκπομ”

ΠΑΟΚ - Ρέμπε: “Παίρνουμε αποφάσεις που είναι κατάλληλες για εμάς σεβόμενοι και τα θέλω του παίκτη. Θεωρώ ότι πάρθηκε η καλύτερη απόφαση και για τον ΠΑΟΚ και για τον παίκτη”.

ΠΑΟΚ – Ρέμπε: Αποκαλυπτικός ήταν ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε. Ο Γερμανός παραχώρησε συνέντευξη τύπου, στην οποία μίλησε για όλα τα φλέγοντα ζητήματα. Φυσικά από τις ερωτήσεις δεν έλειψαν αυτές για τις σχέσεις και και την πώληση του Τσούμπα Άκπομ. Αλλά και για το χρονικό σημείο, που έγινε η παραχωρησή του. Επίσης, ο Ρέμπε στάθηκε σε όσα έχουν συμβεί με τον Μάτος. Για την μεταγραφή του Άκπομ και το αν έγινε την κατάλληλη στιγμή ο Ρέμπε λέει πως: “Ο Τσούμπα είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκίνησε η προετοιμασία, ήρθε και μας είπε ότι θέλει να φύγει. Εμείς από την δική μας πλευρά προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε”…

…“Εγώ προσωπικά είμαι χαρούμενος που έκατσε μέχρι και το παιχνίδι με την Μπενφίκα, αλλά ήταν απόφαση του να φύγει. Το ότι έφυγε πριν τα παιχνίδια με την Κράσνονταρ, εγώ από την πλευρά μου θέλω να παίρνω αποφάσεις και να κρίνομαι με βάση την πραγματικότητα. Εμείς παίρνουμε αποφάσεις που είναι κατάλληλες για εμάς σεβόμενοι και τα θέλω του παίκτη. Θεωρώ ότι πάρθηκε η καλύτερη απόφαση και για τον ΠΑΟΚ και για τον παίκτη”.

ΠΑΟΚ – Ρέμπε: Για την υπόθεση Μάτος

Για τον Λέο Μάτος ο Ολαφ Ρέμπε σημείωσε:  «Γέρικη αλεπού ο Μάτος αν μπορούμε να το πούμε έτσι (σ.σ. γελώντας). Μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα έμπειρος ποδοσφαιριστής, έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα και χαιρόμαστε που τον έχουμε μαζί μας. Υπήρχαν πάρα πολλές συζητήσεις που έγιναν αλλά δεν είναι καλό να βγουν όλα στην φόρα. Ο Λέο Μάτος είναι πολύ καλά, είναι στο 100% και εμείς χαιρόμαστε που τον έχουμε μαζί μας, αλλά δεν είναι δίκαιο να λέμε ότι αποκλειστήκαμε από την Κράσνονταρ επειδή δεν είχαμε τον Μάτος ή τον Άκπομ…»…

…«Υπήρχαν σίγουρα διάφορες συζητήσεις. Ο ποδοσφαιριστής δεν τέθηκε ποτέ εκτός ομάδας, πράγματι έχασε ένα μεγάλο διάστημα με ένα οικογενειακό πρόβλημα που είχε και χρειάστηκε να πάει στην Βραζιλία, ωστόσο, ποτέ δεν ήταν εκτός ομάδας. Σίγουρα έχει τους δικούς του στόχους, ωστόσο, αυτό που πρέπει να γίνεται πάντα είναι να συμβαδίζουμε για να φτάσουμε σε ένα σημείο που και οι δύο πλευρές να είναι ευχαριστημένες».

 

Δείτε ακόμη:

Μπαρτζώκας: Αλλοιώνεται η διοργάνωση από την πανδημία!
Τα πρωτόκολλα υγείας και οι αναβολές του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ
Ισοπαλία τα πάντσερ, “φάπα” από την Ουκρανία η Ισπανία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις