Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – μπάσκετ: Ζητείται αντι-Ράις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μπάσκετ: Ζητείται αντι-Ράις

ΑΕΚ - μπάσκετ: Ο Τζος Γκρέι βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας, όμως το μεγάλο οικονομικά συμβόλαιο του κάνει δύσκολη την υπόθεση του

ΑΕΚμπάσκετ: Τον αντικαταστάτη του Τάιρις Ράις ψάχνουν στην ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της “ένωσης” σκανάρουν την αγορά για την ενίσχυση στα γκάρντ. Ήδη υπάρχουν αρκετά ονόματα στην λίστα. Ο Τζος Γκρέι βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας, όμως το μεγάλο οικονομικά συμβόλαιο του κάνει δύσκολη την υπόθεση του. Έτσι, στην ΑΕΚ εξετάζουν και την υπόθεση του  Ντεμόντε Χάρπερ. Η αποχώρηση του Τάιρις Ράις από την “βασίλισσα” δημιούργησε ένα κενό στα γκάρντ και πρέπει να καλυφθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Χάρπερ είναι 31 χρονών και παίζει κυρίως στην θέση του σούτινγκ γκάρντ. Είναι ύψους 1.93 μέτρων και έχει εμπειρία στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Πιο συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες στην καριέρα του. Όπως είναι οι Τσιμπόνα, Τσμόκι Μίνσκ, Μπρίντιζι, Σλουπσκ, Κάλεβ/Κράμο, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Τόφας, Αβελίνο και τελευταία την Γκραν Κανάρια.

ΑΕΚ – μπάσκετ: Η καριέρα του

Ενώ, έχει κάνει και ένα πέρασμα από την G League την σεζόν 2012-13 με τους Λέικλαντ Μάτζικ (θυγατρική των Ορλάντο Μάτζικ). Στο κολέγιο αγωνίστηκε με το Μόρχεντ Στέιτ, όπου έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό σκόρερ με δυνατό του σημείο το σουτ τριών πόντων. Την περασμένη σεζόν με την φανέλα της Γκραν Κανάρια είχε μέσο όρο 12.6 πόντους και 1,7 ασσίστ. Ενώ, είχε ένα ποσοστό 38% στα τρίποντα και 80% στις βολές.

Δείτε ακόμη:

Βάζει τριφύλλι “στην καρδιά” ο Μαουρίσιο
Κλασικός μαραθώνιος σε μη κλασικές ατομικές διαδρομές
Σταθερή η κατάσταση του Πέκοβιτς – Διαψεύδει την «Telegraf» το περιβάλλον του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις