Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Πογιάτος: “Συνεχίζουμε”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Πογιάτος: “Συνεχίζουμε”

Παναθηναϊκός - Πογιάτος: “Είναι δύσκολες οι στιγμές, αλλά θα συνεχίσουμε την δουλειά μας. Είμαστε νέα ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο”

Παναθηναϊκός – Πογιάτος: Τα είπε ο Πογιάτος με του παίχτες του. Στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Ισπανός προπονητής μίλησε με τους ποδοσφαιριστές του, σε μία προσπάθεια να τους τονώσει το ηθικό μετά την ήττα από τον Άρη. Ξεκαθάρισε πως η ομάδα δεν άξιζε την ήττα  αφού έπαιξε καλύτερα. Ενώ, τόνισε πως στάθηκαν άτυχοι στο παιχνίδι και ότι τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν. Ακόμα, ο Ισπανός κόουτς ανέλυσε το παιχνίδι με τον Άρη και στάθηκε στις ευκαιρίες, που έχασε η ομάδα του. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει βελτίωση μέρα με την μέρα και κάλεσε τους παίχτες του να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, ώστε να γίνουν καλύτεροι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πογιάτος ανέφερε: “Ήμασταν άτυχοι και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Εμείς είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες και έπρεπε να σημειώσουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει στην ευκαιρία του Βέλεθ. Από το δεύτερο ημίχρονο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την προσπάθεια που κάνατε. Είχαμε τις ευκαιρίες, το δοκάρι, θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς και να νικήσουμε. Ξέρω ότι είναι δύσκολες οι στιγμές, αλλά θα συνεχίσουμε την δουλειά μας. Είμαστε νέα ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο, χάσαμε από μία ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία και δεν το αξίζαμε. Θα γίνουμε πολύ καλύτεροι, θα βελτιωθούμε στη συνέχεια”.

Παναθηναϊκός – Πογιάτος: Στηρίζεται ο ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός – Πογιάτος: Την στήριξη τους στην ομάδα δείχνουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Οι εγγραφές μελών στον Ερασιτέχνη συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Πιο συγκεκριμένα, οι ανανεώσεις των μελών φτάνουν τις 5,5 χιλιάδες από την 1η Ιουλίου του 2020. Μάλιστα, η «μάνα του λόχου» εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο του! Με αυτή τους την πράξη οι φίλοι των «πρασίνων» βάζουν πλάτη στην ομάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, που διανύει η ομάδα και στηρίζουν ενεργά το δύσκολο έργο της. Ενώ, δείχνουν την αγάπη τους για τον σύλλογο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι, πως μέσα στον Σεπτέμβριο έγιναν 320 νέες εγγραφές και 288 ανανεώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Συνεχίστηκαν με γοργούς ρυθμούς οι ανανεώσεις και οι εγγραφές μελών μέσα στον Σεπτέμβριο για τον Παναθηναϊκό Α.Ο. Συνολικά μέσα στον Σεπτέμβριο έγιναν 320 νέες εγγραφές και 288 ανανεώσεις μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο τον αριθμό. Κατά συνέπεια οι νέες εγγραφές έφτασαν τις 2.450 και οι ανανεώσεις τις 2.961. Συνολικά ο αριθμός των μελών του «τριφυλλιού» από 1η Ιουλίου είναι 5.411 δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον των φιλάθλων για τον Σύλλογο”.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτών
Τετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!
Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις