Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Μέρα διασυρμών!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Μέρα διασυρμών!

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Αστον Βίλα 7-2 τη Λίβερπουλ και η Τότεναμ ντροπιασε 6-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ!

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Έβρεξε γκολ στο Μπέρμιγχαμ! Η Άστον Βίλα διέλυσε με 7-2 την Λίβερπουλ. Έκαναν το τρία στα τρία και πέτυχαν για πρώτη φορά μετά την σεζόν 1962-63 τρείς διαδοχικές στο ξεκίνημα της σεζόν. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Βίλα να ανοίγει αμέσως το σκορ. Στο 4’ ο Γουάτκινς έκανε το 1-0 και στο 22’ με δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 2-0. Η Λίβερπουλ αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει με τον Σαλάχ στο 33’. Οι γηπεδούχοι απάντησαν αμέσως, αφού στο 35’ ο ΜακΓκιν έκανε το 3-1. Ενώ, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γουάτκινς ολοκλήρωσε το χατ τρικ, κάνοντας το 4-1.

Στο β’ μέρος, οι «χωριάτες» μπήκαν εξίσου καλά και έκαναν το 5-1 με τον Μπάρκλεϊ στο 55’. Η Λίβερπουλ το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει στο 60’ με δεύτερο προσωπικό γκολ του Σαλάχ. Η Άστον Βίλα έξι λεπτά αργότερα έκανε το 6-2 με τον Γκρίλις. Ενώ, στο 75’ με δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το τελικό 7-2. Στην συνέχεια, οι δύο ομάδες έριξαν τον ρυθμό τους και το παιχνίδι παρέμεινε ως έχει.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Καμία λύπηση η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Διασυρμός και για την Γιουνάιτεντ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με το βαρύ 1-6 από την Τότεναμ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά. Στο 2’ ο Μπρούνο Φερνάντες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0. Όμως, τα «σπιρούνια» αντέδρασαν άμεσα και έκαναν το 1-1 με τον Εντομπέλε στο 4’. Ενώ, τρία λεπτά αργότερα πέρασαν μπροστά στο σκορ με τον Σον. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Γιουνάιτεντ, αφού έμεινε με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Μαρσιάλ στο 28’. Η Τότεναμ το εκμεταλλεύτηκε και στο 30’ ο Κέιν έκανε το 1-3. Ενώ, εφτά λεπτά αργότερα ο Σον με δεύτερο προσωπικό του γκολ σημείωσε το 1-4.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και διεύρυναν κι’ άλλο την διαφορά τους με τον Οριέρ στο 51’. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κέιν στο 79’, όταν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-6. Έτσι, η Τότεναμ πήρε μια σπουδαία νίκη.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς,  η Άρσεναλ νίκησε 2-1 την Σέφιλντ (Σάκα 61’, Πέπε 64’ – ΜακΓκόλντρικ 83’). Η Γούλβς επικράτησε 1-0 της Φούλαμ (Νέτο 56’). Η Λέστερ ηττήθηκε με 0-3 από την Γουέστ Χαμ (Αντόνιο 14’, Φορνάλς 34’, Μπόουεν 83’) και η Σαουθάμπτον νίκησε 2-0 την Γουέστ Μπρομ (Τζενέπο 41’, Ρομέου 69’).

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτών
Τετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!
Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις