Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Γκραν γκινιόλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Γκραν γκινιόλ

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Η Μπάγερν επιβλήθηκε 4-3 της Χέρτα σε ματς που έκρινε ο Λεφαντόφσκι στο 93’ με πέναλτι!

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Επιστροφή στις νίκες για την Μπάγερν! Οι Βαυαροί νίκησαν με 4-3 την Χέρτα Βερολίνου. Ο Λεβαντόφσκι έσωσε την ομάδα του. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να μην μπορούν να βρουν τα πατήματα τους. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν την ένταση τους και έπαιξαν πιο επιθετικά. Στο 40’ ο Λεβαντόφσκι έκανε το 1-0 και έστειλε την ομάδα του με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν δυνατά και με δεύτερο προσωπικό γκολ του Πολωνού έκαναν το 2-0 στο 51’. Η απάντηση ήταν άμεση από την Χέρτα, αφού οχτώ λεπτά αργότερα μείωσαν με γκολ του Κόρδοβα. Ενώ, ισοφάρισαν στο 71’ με τον Κούνια. Ο Λεβαντόφσκι έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του στο 85’, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Νγκάνκαμ ισοφάρισε εκ νέου για την Χέρτα. Ο Πολωνός δεν το άφησε αναπάντητο και έκανε το 4-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 93ο λεπτό.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Γκέλα η Βόλφσμπουργκ

Νέα απώλεια βαθμών για την Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» έμειναν ισόπαλοι στο 0-0 κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα.  Είχαν την κατοχή και προσπάθησαν να προκαλέσουν ρήγματα στην άμυνα των Βαυαρών. Έκαναν φάσεις αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ. Στο β’ μέρος, οι «λύκοι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Έκαναν φάσεις και έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Ο τερματοφύλακας της Άουγκσμπουργκ έκανε εξαιρετική εμφάνιση και κατέβασε ρολά. Ενώ, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι αναποτελεσματικοί για  ακόμη μία φορά. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανήμποροι να απειλήσουν και έμεινε η ισοπαλία.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτών
Τετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!
Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις